Dolar 32,6267
Euro 35,0691
Altın 2.445,63
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C

Slovakya yedek kulübesine ”Cinsel organını” işaret eden Jude Bellingham’dan açıklama var

Euro 2024 Son 16 Turu’nda Slovakya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen İngiltere’de Jude Bellingham, gol sevincinde skandal bir harekete imza attı. Slovakya yedek kulübesine ‘cinsel organını’ işaret eden ve büyük tepki çeken Bellingham bu hareketinin arkadaşlarına yönelik olduğunu, Slovakya takımına saygısızlık yapmadığını belirtti.

Slovakya yedek kulübesine ”Cinsel organını” işaret eden Jude Bellingham’dan açıklama var
1 Temmuz 2024 10:26
30

Euro 2024 Son 16 Turu’nda Slovakya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen İngiltere’de Jude Bellingham, gol sevincinde skandal bir harekete imza attı.

BÜYÜK TEPKİ ALDI

Skoru 1-1’e getiren golü attıktan sonra Slovakya yedek kulübesine ‘cinsel organını’ işaret eden bir hareket yapan İngiliz futbolcu Jude Bellingham büyük tepki çekti.

AÇIKLAMA YAPTI

Bunun üzerine X hesabından bir açıklama yapan Jude Bellingham “Maçtaki bazı yakın arkadaşlara yönelik bir hareketti. Slovakya takımının bu akşamki performansına saygıdan başka bir şey değil” diye yazdı. UEFA’nın Jude Bellingham’a ceza verip vermeyeceği merak ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.