Dolar 32,5548
Euro 34,9726
Altın 2.438,98
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

Samsung Galaxy A06 sertifikalandı

Samsung Galaxy A06 modeli, sertifikasyon süreçlerinden geçti. Yeni modelin çıkış tarihi ve özellikleri hakkında detaylar bekleniyor.

Samsung Galaxy A06 sertifikalandı
1 Temmuz 2024 00:21
95

Samsung, bu ayın başlarında iki yeni uygun fiyatlı Galaxy akıllı telefon üzerinde çalıştığını duyurdu. Bu telefonlardan biri olan Galaxy A06, IMEI sertifikasyon sitesinde görüldü. Şimdi ise SM-A065F model numarasıyla cihaz, Geekbench benchmark platformunda ve WiFi Alliance sertifikasyonunda yer aldı. Bu son listelemeler, cihazın adını ve bazı teknik özelliklerini doğruladı.

Geekbench’e göre, Samsung Galaxy A06’nın anakartında ARM MT6769V/CZ yer alıyor. Bu, cihazın MediaTek Helio G85 işlemci tarafından güçlendirileceğini gösteriyor. Aynı işlemci, Galaxy A05 modelinde de kullanılmıştı. Veritabanı listesi, cihazın 6GB RAM’e sahip olduğunu ve lansmanda daha fazla seçenek sunulabileceğini belirtiyor. Akıllı telefon, Android 14 işletim sistemiyle birlikte gelecek.

Samsung Galaxy A06, Geekbench’in tek çekirdek ve çok çekirdek testlerinde sırasıyla 1.664 ve 5.326 puan aldı. WiFi Alliance sertifikasyonu ise cihazın çift bantlı WiFi 5 desteği ile geleceğini doğruluyor. Bu bilgiler, Galaxy A06 hakkında bildiklerimizi özetliyor ve önümüzdeki haftalarda daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Galaxy A06, geçen yılın A05 modelinin halefi olarak piyasaya sürülecek. Hatırlatmak gerekirse, selef modeli 6.7 inç HD+ LCD ekrana sahipti. 6GB RAM ve 128GB depolama seçenekleriyle sunulan A05, 50MP ve 2MP arka kameralar ile 8MP ön kamera bulunduruyordu. 5.000mAh bataryası, 25W hızlı şarj desteği sağlıyordu. Bu model, yaklaşık 120 dolar başlangıç fiyatıyla piyasaya sürülmüştü.

Yeni modelin de benzer özelliklerle ancak birkaç yükseltmeyle gelmesi bekleniyor. Galaxy A06’nın piyasaya sürülmesiyle birlikte, kullanıcılar daha uygun fiyatlı ancak güçlü özelliklere sahip bir akıllı telefon seçeneğine daha sahip olacaklar. Detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.