Dolar 32,5548
Euro 34,9726
Altın 2.438,98
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

Red Magic’in ilk oyun laptopu yolda

Red Magic, ilk oyun laptopunun tasarımını paylaştı. Bu yeni model, oyun severlerin ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Red Magic’in ilk oyun laptopu yolda
1 Temmuz 2024 00:06
41

Red Magic, ilk oyun dizüstü bilgisayarının tasarım renderlarını Weibo’da resmi olarak tanıttı. Heyecanla beklenen bu cihaz, hem şık bir tasarıma hem de güçlü özelliklere sahip. Cihazın, ciddi oyuncular için işlevselliğe odaklandığı görülüyor. 6 serisi havacılık sınıfı alüminyum alaşımdan üretilen kasa, hafif ve dayanıklı bir yapı vaat ediyor.

Red Magic’in dizüstü bilgisayarı, 14. nesil i9 işlemci ve RTX 4070 GPU ile geliyor. Tam boy sunken yön tuşları, yoğun oyun seanslarında rahat ve hassas kontrol sağlarken, sayısal tuş takımı da klavyede hoş bir eklenti olarak karşımıza çıkıyor.

Oyuncular, cihazın kapsamlı bağlantı seçeneklerini de takdir edecektir. Arka kısımda güç girişi, USB-C, HDMI, USB-A ve ağ kablosu bağlantısı bulunurken, sol tarafta USB-A ve SD kart okuyucu yer alıyor. Sağ tarafta ise ses jakı ve ek bir USB-A girişi bulunuyor.

Resmi detaylar henüz tam olarak açıklanmasa da, onaylanan yapılandırmalar güçlü bir cihazı işaret ediyor. 14. Nesil Intel Core i9-14900HX işlemci, zorlu oyunları ve çoklu görevleri kolayca yönetebilecek kapasitede. NVIDIA RTX 4070 grafik kartı, 16GB GDDR6 belleği ile modern oyunları yüksek çözünürlüklerde ve kare hızlarında çalıştırmak için yeterli gücü sağlıyor.

16 inç 2.5K 16:10 ekran, geniş görüntü alanı ve keskin görseller sunarak etkileyici bir oyun deneyimi sağlıyor. %100 DCI-P3 renk gamı kapsamı, hem oyun hem de yaratıcı işler için canlı ve renk açısından doğru görseller sağlıyor.

Dizüstü bilgisayar, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulacak ve klavye, kişiselleştirilebilir RGB aydınlatma efektlerine sahip olacak. Bu güçlü makineyi merakla bekleyen oyuncular, 3 Temmuz’da Red Magic Ürün Lansman Konferansı’nda resmi tanıtımı görebilecekler.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.