Dolar 32,5322
Euro 34,9551
Altın 2.440,50
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C

Michy Batshuayi, Galatasaray için bugün İstanbul’a geliyor

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Batshuayi, bugün İstanbul’a gelecek. Sarı kırmızılı takımın, KAP açıklamasını da kısa süre içinde yapması bekleniyor.

Michy Batshuayi, Galatasaray için bugün İstanbul’a geliyor
1 Temmuz 2024 09:40
32

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi’yi renklerine bağlıyor.

KAP’IN ELİ KULAĞINDA

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Süper Lig devi Galatasaray’ın 3 yıllık anlaşma sağladığı Michy Batshuayi, bugün saat 12.00’de Galatasaray ile resmi sözleşme imzalamak için İstanbul’a gelecek. Sarı kırmızılı takım, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı golcü için KAP açıklamasını da kısa süre içinde yapacak.

49 GOLE KATKI SAĞLADI

Son iki sezondur Fenerbahçe’nin başarısı için ter döken 30 yaşındaki futbolcu sarı-lacivertli forma ile çıktığı 75 maçta 44 gol atarken 5 de asist yaptı.

TARİHE GEÇECEK

Süper Lig kariyerine Beşiktaş ile başlayan yıldız futbolcu, ardından Fenerbahçe’ye bonservisi ile transfer oldu. Kadıköy ekibinde iki sezon geçiren Batshuayi, Galatasaray’a olan transferinin gerçekleşmesi halinde; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’da forma giyen ilk yabancı futbolcu olacak.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.