Dolar 32,5758
Euro 35,0894
Altın 2.443,71
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C

Marmaris Belediye Başkanı Yangınla İlgili Uyarıda Bulundu

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Bördübet’te çıkan yangına müdahale çalışmalarını yerinde inceleyerek, herkesi daha dikkatli olmaya davet etti. Başkan Ünlü, yangının söndürülmesiyle rahat bir nefes aldıklarını belirterek, ormanlara gözümüz gibi bakmamız gerektiğini vurguladı.

Marmaris Belediye Başkanı Yangınla İlgili Uyarıda Bulundu
1 Temmuz 2024 09:55
24

Bördübet’te çıkan yangına müdahale çalışmalarını yerinde inceleyen Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, herkesi daha dikkatli olmaya davet etti.

Hisarönü Bördübet Mevki’nde çıkan yangın yürekleri ağızlara getirdi. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de yangın haberini alır almaz bölgeye intikal etti. Başkan Ünlü, Belediye’nin 18 tonluk su tankerinin arasözlere su takviyesi yaptığı söndürme çalışmalarını yakından takip etti. İtfaiye ve Orman İşletme yetkililerinden bilgi aldı.

Yangının söndürülmesiyle rahat bir nefes aldıklarını söyleyen Başkan Acar Ünlü, Türkiye’nin farklı illerinde 44 noktada çıkan yangına üzülürken Marmaris’te çıkan yangının yürekleri ağızlara getirdiğini belirterek, “Lütfen yangına hassas bir bölgede yaşadığımızı asla aklımızdan çıkartmayalım. Başta izmarit olmak üzere yangına neden olan çöplerin doğaya atılması, anız yakma, eşyaların ateşe verilmesi, piknik ve çoban ateşi gibi risk oluşturabilecek eylemlerden uzak durulmasını önemle rica ediyorum. Bu konuda hepimiz çok dikkatli olmalıyız. Ormanlara gözümüz gibi bakmalıyız. Herkese geçmiş olsun diyor, canla başla çalışan tüm ekiplere şükranlarımı sunuyorum” açıklamasını yaptı. – MUĞLA

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.