Dolar 32,6146
Euro 35,3119
Altın 2.474,86
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

GALATASARAY TRANSFER HABERİ – Yönetim gözünü kararttı! Goretzka’ya çılgın teklif

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Yeni orta sahası için gün sayan Galatasaray’da bu hafta yoğun geçecek. Sarı-kırmızlılar, kadrosuna katmak istediği Alman futbolcu Leon Goretzka için Bayern Münih’in kapısını çalacak. Yönetimin, yıldız futbolcu için Bavyera ekibine yapacağı teklif belli oldu. İşte o rakam… (GS spor haberi)

GALATASARAY TRANSFER HABERİ – Yönetim gözünü kararttı! Goretzka’ya çılgın teklif
1 Temmuz 2024 07:23
24

3 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor.

Son yıllarda yaptığı takviyelerle gündem olan sarı-kırmızılılar, transfer çalışmalarına hız verdi.

Gelecek sezon orta sahada Lucas Torreira’nın yanına yıldız arayan Galatasaray’da mesai devam ediyor.

Sarı-kırmızılı ekipte gözler ise Leon Goretzka’da.

Bayern Münih’in planları arasında yer almayan 29 yaşındaki orta saha için pusuda bekleyen Aslan, artık atağa kalkmaya hazırlanıyor.

Teknik direktör Okan Buruk’un da kadroda görmek istediği ‘Alman Panzeri’ için bu haftanın son derece yoğun geçmesi bekleniyor.

Bavyera ekibiyle temasa geçecek Galatasaray’ın bu transferde tüm şartları sonuna kadar zorlayacağı öğrenildi.

SPONSORLAR DEVREDE

Leon Goretzka için daha önce yaptığı soruşturma sürecinde olumlu dönüşler alan Galatasaray yönetimi, bu transfer için gözünü kararttı.

30 milyon Euro piyasa değeri bulunan yıldız futbolcuda yapılacak satışlara göre 20 milyon Euro’ya kadar çıkmayı düşünen Galatasaray, Goretzka’nın yüksek maliyetini sponsorlar aracılığıyla karşılamayı düşünüyor.

2018’de beri Bayern Münih forması giyen tecrübeli oyuncunun 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Daha önce Almanya’da Bochum ve Schalke oynayan yıldız futbolcu, Alman Milli Takımı’nda ise 57 kez forma giyerken 14 defa ağları sarstı.

17 GOLE KATKI VERDİ

Geçen sezon Bayern Münih formasıyla 42 karşılaşmaya çıkan 29 yaşındaki orta saha, 6 gol ve 11 asistle skora katkı verdi.

6 yıldır oynadığı Alman ekibinde toplamda ise 221 karşılaşmada görev yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.