Dolar 32,5414
Euro 35,0834
Altın 2.440,72
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C
Paz 31°C

Concord Erken Erişim ve Açık Beta Tarihleri Detaylandırıldı

Sony tarafından PlayStation 5 (PS5) ile PC (Steam) platformlarında 23 Ağustos tarihinde çıkacak olan ve Firewalk Studios’un geliştirdiği 5v5 bilimkurgu takım tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu Concord için erken erişim ve açık beta tarihleri …

Concord Erken Erişim ve Açık Beta Tarihleri Detaylandırıldı
1 Temmuz 2024 09:07
49

Sony tarafından PlayStation 5 (PS5) ile PC (Steam) platformlarında 23 Ağustos tarihinde çıkacak olan ve Firewalk Studios’un geliştirdiği 5v5 bilimkurgu takım tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu Concord için erken erişim ve açık beta tarihleri açıklandı.

Oyunu PS5 ve PC’de ön sipariş verenler, 12-14 Temmuz tarihleri ​​arasında Erken Erişim testinde oynayabilecekler. Ön sipariş verenler beş Erken Erişim kodu alacak ve bunlardan birini kendileri, dördünü ise arkadaşlarına vermek için kullanabilecekler.

PS5 veya PC’si olan herkes, 18-21 Temmuz tarihleri ​​arasında bir hafta sonu sonra Concord Açık Beta testine göz atabilecek. Her iki testi de oynamak için ücretsiz bir PlayStation Hesabına ihtiyacınız olacak. Sony, PC sistem gereksinimlerini daha sonraki bir tarihte açıklayacak.

Bu testler sırasında Freegunners olarak bilinen 16 oynanabilir kahraman karakterin tümü kontrol edilebilecek. Her birinin deneyebileceği kendi oyun tarzı ve becerileri olacak. Ayrıca oyunun dört haritası (Freewater, Water Hazard, Star Chamber ve Shock Risk) Erken Erişim testi sırasında mevcut olacak ve beşinci harita olan Bone Mines da Açık Beta için eklenecek.

Erken Erişim testi sırasında Trophy Hunt, Cargo Run ve Clash Point olmak üzere üç mod mevcut olacak. Açık Beta testinde ise Area Control adında bir mod daha eklenecek.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.