Dolar 32,5664
Euro 35,0373
Altın 2.434,83
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Az Bulutlu
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

Sims 4, uzun süredir talep edilen özelliğe nihayet kavuşuyor!

10 yılın ardından Sims 4, nihayet uzun süredir talep edilen özelliiğe ücretsiz bir güncelleme ile kavuşuyor. İşte detaylar!

Sims 4, uzun süredir talep edilen özelliğe nihayet kavuşuyor!
30 Haziran 2024 22:22
49

Sims 4, uzun yıllardır oyuncuların beklediği bir özelliği nihayet getiriyor. EA, Sims 4’ün yeni genişleme paketi Lovestruck ile birlikte, topluluğun en çok talep ettiği romantizm özelliklerinden biri olan çok eşliliği ücretsiz bir güncelleme ile oyuna ekleyeceğini duyurdu. Bu yenilik, Sims serisi için bir ilk olma özelliği taşıyor.

Sims 4, ücretsiz güncelleme ile çok eşlilik özelliğini getiriyor

Gelecek ay, Sims oyuncuları için oldukça heyecan verici olacak. EA’in şimdiye kadar ki en ateşli genişleme paketi Lovestruck, Sims 4’e geliyor. Ancak bu genişleme paketinden daha da önemli bir yenilik, oyunun çok eşli ilişkileri resmi olarak destekleyecek olması.

Polyamory coming into the base game for everyone.
byu/allinsimstime inSims4

“Yeni Romantik Sınırlar sistemi, tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacak ve Sims’lerin romantik ilişkilerde fiziksel ve duygusal romantik özeliklerini özelleştirmelerine olanak tanıyacak. Bu sayede Sims’ler, diğer ilişkileri etkilemeden birden fazla Sims ile çıkabilecekler.”

Daha önceki Sims oyunlarında bu tür ilişkiler resmi olarak desteklenmiyordu ve oyuncular, kıskançlık gibi olumsuz duygularla başa çıkmak zorunda kalıyordu. EA’nin açıklamasına göre, artık bu tür ilişki dinamiklerini yönetmek için modlara gerek kalmayacak. Haber, Sims topluluğu arasında büyük bir heyecan yarattı.

Konsol ve PC oyuncuları için büyük haber de var

Artık herkes, Sim’leri ile açık ilişkilerin ve çok eşliliğin tadını çıkarabilir, ister PC’de ister konsolda oynuyor olsun. Ücretsiz güncelleme bu yaz sunulacak ve yama, Lovestruck genişleme paketinin 25 Temmuz’da piyasaya sürülmesiyle aynı zamanda Sims 4’e gelecek.

Bu da uzun süredir bekleyen oyuncular için büyük bir rahatlama sağlayacak. Sims serisinde bu ilişki dinamiğinin yer alması tam 24 yıl sürdü. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.