Dolar 32,5892
Euro 35,0672
Altın 2.435,49
BİST 10.436,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Az Bulutlu
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

OnePlus’ın yeni hızlı şarj güç bankası satışta

OnePlus, 100W hızlı şarj destekli yeni güç bankasını tanıttı. Bu güç bankasının sunduğu diğer avantajlar neler?

OnePlus’ın yeni hızlı şarj güç bankası satışta
30 Haziran 2024 21:20
31

OnePlus, yeni 100W hızlı şarj özellikli power bank’ini ve Ace 3 Pro’yu düzenlediği lansman konferansında tanıttı. 12000mAh kapasiteye sahip bu power bank, Cloud Green ve Silver Wing White renk seçenekleriyle sunuluyor. Cihaz, bir USB-C ve bir USB-A portu ile donatılmış olup, her iki port da SUPERVOOC 100W hızlı şarj desteği sağlıyor. Bu sayede, OnePlus Ace 3 Pro’yu sadece 17 dakikada %60 oranında şarj edebiliyor.

Bu power bank, OnePlus cihazlarının yanı sıra, geniş bir elektronik yelpazesinde hızlı şarj desteği sunuyor. PD, PPS ve QC gibi yaygın şarj protokollerini destekleyen cihaz, telefonlar, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler gibi çeşitli elektronik cihazları şarj edebiliyor. Ayrıca, 45W hızlı şarj desteği sayesinde uyumlu bilgisayarları da hızlıca şarj edebiliyor ve kendi bataryasını da 45W yüksek hızlı şarj ile 90 dakika içinde %100 doluluğa ulaştırabiliyor.

Kullanım kolaylığı açısından, cihazda mevcut güç seviyesini tek bir tıklama ile gösteren dinamik bir nefes ışığı bulunuyor. Çift tıklama ile aktif hale gelen düşük akım modu, akıllı saatler ve kulaklıklar gibi küçük cihazları güvenle şarj etmek için tasarlandı. Şu anda indirimli olarak 37 dolara satılan bu power bank’in orijinal fiyatı 41 dolardı ve satış tarihi 19 Temmuz olarak belirlendi.

Bu özellikler, OnePlus’ın yeni power bank’ini piyasadaki en yenilikçi ve kullanıcı dostu taşınabilir şarj çözümlerinden biri haline getiriyor. Hem şarj kapasitesi hem de hız konusunda iddialı olan bu cihaz, teknoloji meraklıları ve yoğun cihaz kullanımı olan kullanıcılar için mükemmel bir seçenek sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.