Dolar 32,5617
Euro 35,0339
Altın 2.433,96
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

OnePlus Watch 2’nin yeni modeli tanıtıldı: İşte öne çıkan özellikler

OnePlus, yeni akıllı saat modeli Watch 2’yi tanıttı. eSIM desteği ve alüminyum alaşımlı kasasıyla dikkat çeken bu saat, teknoloji severleri cezbediyor.

OnePlus Watch 2’nin yeni modeli tanıtıldı: İşte öne çıkan özellikler
30 Haziran 2024 23:20
50

OnePlus, yeni OnePlus Watch 2 modelini Çin’de düzenlenen OnePlus Ace 3 Pro lansman etkinliğinde tanıttı. Bu yeni akıllı saat, uluslararası versiyonuna kıyasla önemli geliştirmelerle geliyor. En dikkat çekici yükseltmeler arasında eSIM desteği ve geliştirilmiş fitness takip özellikleri bulunuyor.

OnePlus Watch 2, 1.43 inçlik AMOLED ekranıyla 466 x 466 piksel çözünürlük ve 1000 nit’e kadar parlaklık sunuyor. Snapdragon W5 ve BES2700BP işlemcilerinden güç alan saat, 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama kapasitesine sahip. Bu yeni modelin önemli bir yeniliği, kullanıcıların akıllı telefonlarına ihtiyaç duymadan arama yapabilmelerine olanak tanıyan eSIM desteği.

Saatin kasası, paslanmaz çelik yerine mat bir yüzeye sahip alüminyum alaşımdan üretilmiş. OnePlus Watch 2, hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu olup ColorOS Watch 6.0 işletim sistemi ile çalışıyor. Cihaz, 100’den fazla spor modunu destekliyor ve altı tür egzersizi otomatik olarak algılayabiliyor. Kalp atış hızı ve kan oksijen sensörleri gibi çeşitli sağlık takip sensörlerine sahip olan saat, detaylı fitness verileri sunuyor.

5ATM + IP68 derecesi ile suya ve toza karşı dayanıklılık sağlayan OnePlus Watch 2, yüzme gibi su aktiviteleri için de uygun. Ayrıca çift bant GPS, NFC ve Bluetooth 5.3 özelliklerini barındırıyor. 500mAh kapasiteli bataryası, akıllı modda dört gün, güç tasarrufu modunda ise 12 gün kullanım imkanı sunuyor. VOOC manyetik hızlı şarj ile 60 dakikada tamamen şarj edilebiliyor.

Meteor Siyahı ve Nebula Yeşili renk seçenekleriyle sunulan OnePlus Watch 2, 1799 yuan (yaklaşık 247 USD) fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Şu anda siparişe açık olan saat, Çin’de 3 Temmuz itibariyle satışa sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.