Dolar 32,5635
Euro 35,0166
Altın 2.433,53
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

OnePlus Pad Pro’nun canlı görüntüleri sızdırıldı

OnePlus Pad Pro’nun canlı görüntüleri internete düştü. Bu cihazın sunduğu tasarım ve özellikler neler?

OnePlus Pad Pro’nun canlı görüntüleri sızdırıldı
30 Haziran 2024 23:20
46

OnePlus, bugün Çin’de yeni tableti OnePlus Pad Pro’yu tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni model, mevcut OnePlus Pad’in üzerine gelişmiş donanım özellikleri ekleyerek kullanıcıların beğenisine sunulacak. Ancak resmi lansman öncesinde, ünlü teknoloji sızıntıcısı Digital Chat Station, Weibo’da bu yeni tabletin canlı görüntülerini paylaştı.

Görüntülere baktığımızda, OnePlus Pad Pro’nun tasarım açısından temel modelle büyük benzerlikler taşıdığını görüyoruz. Premium metal gövde tasarımı korunmuş ve hem ön hem de arka kamera yerleşimi aynı kalmış. Ayrıca, tabletin açık yeşil renk seçeneği de geri dönüyor. Bu anlamda, büyük yenilikler iç tasarımda ve donanımda gerçekleşmiş durumda.

OnePlus Pad Pro, büyük bir etkinlikle tanıtılacak olan diğer ürünlerle birlikte piyasaya sürülecek. Bilinen özelliklere göre, 12.1 inç büyüklüğünde, 3K çözünürlüğe sahip bir LCD ekran, 144Hz yenileme hızı ve 7:5 en-boy oranı sunacak. Tabletin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi bulunacak ve bu işlemciye 16GB RAM ile 512GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Cihazın büyük bir 8,510mAh batarya ile güçlendirilmesi ve 67W hızlı şarj desteği sunması bekleniyor.

OnePlus Pad Pro, toplamda dört farklı depolama konfigürasyonu ile piyasaya çıkacak. Bu konfigürasyonlar 8GB RAM + 128GB depolama, 8GB RAM + 256GB depolama, 12GB RAM + 256GB depolama ve 16GB RAM + 512GB depolama seçeneklerinden oluşacak. Ayrıca, yeni tabletin NFC destekli yükseltilmiş bir klavye aksesuarı da bulunacak. Optik özelliklere gelince, ön tarafta 8 megapiksel selfie kamerası, arka tarafta ise 13 megapiksel bir ana kamera yer alacak.

Bu kapsamda, OnePlus Pad Pro’nun sunduğu gelişmiş özellikler ve şık tasarımıyla büyük ilgi çekmesi bekleniyor. Lansman etkinliğinde ayrıca OnePlus Ace 3 Pro’nun da tanıtılması bekleniyor. Yeni ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için etkinliği takip etmeye devam edin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.