Dolar 32,5664
Euro 35,0373
Altın 2.434,83
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

OnePlus Ace 3 Pro’nun kamera performansı nasıl?

OnePlus Ace 3 Pro’nun kamera örnekleri paylaşıldı. Yeni modelin fotoğraf performansı dikkat çekiyor.

OnePlus Ace 3 Pro’nun kamera performansı nasıl?
30 Haziran 2024 22:36
47

OnePlus Ace 3 Pro, 27 Haziran’da piyasaya çıkıyor ve şimdiden 200.000’den fazla ön sipariş aldı. OnePlus Çin Başkanı Li Jie, telefonun görüntü işleme yeteneklerini sergileyen bazı örnek fotoğrafları paylaştı. Bu fotoğraflar, telefonun gelişmiş görüntü işleme algoritmalarının sonuçlarını gözler önüne seriyor.

Örnek fotoğraflar arasında farklı ışık koşullarında çekilmiş manzara ve portreler bulunuyor. İlk fotoğraf, iyi aydınlatılmış bir ortamda çekilmiş ve genel olarak canlı renklere sahip. Ancak, arka plandaki ağaçlar biraz karanlık görünüyor. Diğer bir fotoğraf, daha düşük ışık koşullarında çekilmiş ve 2 saniyelik uzun pozlama ile çekildiği EXIF verilerinde belirtilmiş. Bu fotoğrafta, gürültü seviyesinin düşük olması ve renklerin iyi görünmesi dikkat çekici. Ayrıca, gün batımı fotoğrafı da renkler açısından oldukça başarılı.

Portre fotoğraflarında ise detaylar ve dinamik aralık oldukça iyi görünüyor. Ancak, Li Jie’nin Weibo’da paylaştığı fotoğrafların çözünürlüğü 690 x 592 olduğu için ince detayları tam olarak değerlendirmek zor.

Li Jie, OnePlus Ace 3 Pro’nun Oppo’nun amiral gemileri için geliştirdiği en yeni görüntü işleme algoritmasını kullandığını belirtiyor. Bu algoritma, Snapdragon 8 Gen 3 amiral gemisi yonga setinin güçlü Görüntü Sinyal İşlemcisi (ISP) ile birlikte çalışarak görüntülere hoş bir dokunuş katıyor. Ayrıca, portre modunun özel optimizasyonlara sahip olduğunu ve “canlı fotoğraf” özelliği sunduğunu ifade ediyor.

Telefonun diğer özellikleri arasında BOE S1 OLED 8T LTPO panel ile 1.5K çözünürlük yer alıyor. Bu ekran, dış mekan görünürlüğünü artırmak için 6000 nit tepe parlaklığa ulaşabiliyor. İçeride ise Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti, 24 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB’a kadar depolama alanı ile eşleştiriliyor.

OnePlus Ace 3 Pro’nun sunduğu bu özellikler ve gelişmiş görüntü işleme yetenekleri, kullanıcılar tarafından büyük ilgi görüyor ve cihazın piyasaya çıkması merakla bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.