Dolar 32,5842
Euro 35,0572
Altın 2.441,41
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Az Bulutlu
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

Madden NFL 25 çıkış tarihi, fragmanı, oynanış ve yeni yorumlar

Madden sezonu neredeyse başlıyor. Madden NFL 25, merakla beklenen yeni özellikleri ve geliştirmeleri ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Madden NFL 25 çıkış tarihi, fragmanı, oynanış ve yeni yorumlar
30 Haziran 2024 21:22
35

EA’nın Madden serisi, her yıl merakla beklenen bir oyun olarak hayranlarının karşısına çıkıyor. Bu yıl, Madden NFL 25 ile geri dönüyor. Bu yılki oyun, serinin 25. yılını kutlamak için 2013’te piyasaya sürülen Madden 25 ile karıştırılmamalı.

Madden NFL 25 hakkında tüm önemli detayları bir araya topladık. Bu yılki yenilikler, çıkış tarihi, ön sipariş bilgileri, kapak yıldızı ve daha fazlasını burada bulabilirsiniz. Madden NFL 25, 16 Ağustos’ta piyasaya sürülecek. 100$’lık deluxe sürümü satın alanlar ise oyuna 13 Ağustos’ta erişebilecekler. Geçmişte olduğu gibi, EA Play aboneleri de aynı tarihte oyunun 10 saatlik deneme sürümünü oynayabilecekler.

Bu yıl EA Sports, Madden 25 dışında EA Sports College Football 25’i de Temmuz ayında piyasaya sürüyor. Madden NFL 25, 70$’a satılacak veya deluxe sürümü 100$’a alınabilecek. Ayrıca, EA her iki oyunun deluxe sürümlerini içeren 150$’lık bir MVP paketi sunuyor. Daha fazla bilgi için GameSpot’un Madden NFL 25 ön sipariş rehberine göz atabilirsiniz.

EA, Madden NFL 25 için şimdiye kadar büyük bir tanıtım fragmanı yayımladı ve bu fragmanda bu yılki profesyonel futbol simülatöründe nelerin yeni olduğunu görebilirsiniz. Madden NFL 25, Xbox ve PlayStation konsollarında, ayrıca PC’de Steam, Epic Game Store ve Windows Store üzerinden de oynanabilecek.

Madden NFL 25 henüz Xbox Game Pass için duyurulmadı. Oyun, belki EA Play aracılığıyla Game Pass’e gelebilir, ancak bu aylar sürebilir. Madden NFL 24, örneğin, 2024 Şubat’ta Super Bowl haftasında Game Pass’e eklenmişti. Madden NFL 25, EA Orlando (eski adıyla Tiburon) tarafından geliştiriliyor ve EA Sports tarafından yayınlanıyor. Madden NFL 25’in yapımcı yönetmeni, eski kolej ve NFL oyuncusu Clint Oldenburg’dur.

Madden NFL 25’in kapak yıldızı San Francisco 49ers’ın yıldız koşucusu Christian McCaffrey. Ancak, “Madden Laneti” olarak bilinen fenomen nedeniyle hayranlar arasında bu durum endişe yaratıyor. Geçmişte kapak yıldızlarının çoğu, kapak seçildikten sonra sakatlık yaşamıştı, ancak son yıllarda bu istatistikler iyileşti.

Madden NFL 25, önceki oyunlara göre birçok güncelleme ve değişiklik içeriyor. “Boom Tech” adı verilen yeni bir fizik ve çarpışma sistemi ile çarpışmalar daha gerçekçi ve etkileyici olacak. Ayrıca geliştirilmiş taktik ve koşu sistemleri, hit stick iyileştirmeleri ve QB’ler için daha iyi pas koruma ayarları da bulunuyor.

Bu yıl oyunda birden fazla yorumcu ekibi yer alıyor. Brandon Gaudin ve Charles Davis’in yanı sıra Mike Tirico ve Greg Olsen ile Kate Scott ve Brock Huard da yorumcu kadrosunda. Ayrıca, oyunda fantezi takımınız için kadın baş antrenör oluşturma özelliği de yeni.

ETİKETLER: , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.