Dolar 32,5920
Euro 35,0749
Altın 2.439,34
BİST 10.394,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Az Bulutlu
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

İşte bu ayki bedava PlayStation Plus oyunları

PlayStation, bu ayki ücretsiz oyunlarını PlayStation Plus aboneleri için açıkladı. 2 Temmuz’dan itibaren Borderlands 3, NHL 24 ve Among Us oyunları ücretsiz olarak sunulacak.

İşte bu ayki bedava PlayStation Plus oyunları
30 Haziran 2024 21:22
41

Borderlands 3, Gearbox’un başarılı nişancı ve yağmalama oyunlarının eğlenceli bir devamı niteliğinde. Hikaye, Vault’un Çocukları adlı bir kült, milyarlarca parlak silah ve aile dramı etrafında dönüyor. Ana hikaye en iyisi olmasa da, dört DLC genişlemesi çok daha iyi bir hikaye anlatıyor ve bunlardan biri, Handsome Jack’in geri dönüp oyuncuları tehdit etmesini içeriyor. Bu oyunun PS Plus’a eklenmesi, Ağustos’ta vizyona girecek olan Borderlands filmiyle de iyi bir zamana denk geliyor.

Listede yer alan bir diğer oyun ise EA Sports NHL 24. Bu sürüm, buz üstünde daha otantik deneyimler yaratmak için yeni oyun özellikleri ve geliştirilmiş modlar içeriyor. Among Us, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz ve aranızdan birinin gizli bir uzaylı olduğunu keşfetmeye çalıştığınız popüler bir sosyal oyun. Oyun, COVID-19 pandemisinin ilk günlerinde büyük bir hit oldu ve o zamandan beri sık güncellemeler ve eğlenceli şaka güncellemeleri ile favori bir oyun olarak kalmaya devam ediyor.

Hiç oynamadıysanız, Among Us, mürettebatınızın medeniyete dönmeye çalıştığı bir uzay gemisini birlikte tutma çabası etrafında dönüyor. Buradaki püf noktası, mürettebatınızdan birinin şekil değiştiren bir uzaylı olması ve gemiyi sabote etmeye ve herkesi öldürmeye çalışmasıdır. Geri kalan insanlar, görevlerini tamamlayıp Sahtekarları belirlemeye çalışmalıdır.

Temmuz ayında PlayStation Plus üyeleri, Genshin Impact için özel bir paketle oyun içi ödüller de alabilirler. Bu ödül paketi, 16 Temmuz’dan itibaren erişilebilir olacak ve şunları içerecek:

– 160 Primogem

– Fragile Resin

– 20 x Hero’s Wit

– 30 x Mystic Enhancement Ore

– 150.000 Mora

PlayStation üyeleri, SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever ve Streets of Rage 4 oyunlarını 1 Temmuz’a kadar alabilirler.

Temmuz 2024 için PlayStation Plus ücretsiz oyunları 2 Temmuz’da erişime açılacak:

– Borderlands 3

– EA Sports NHL 24

– Among Us

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.