Dolar 32,5744
Euro 35,0367
Altın 2.431,65
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

iQOO’dan hızlı şarj atağı

iQOO Neo9S Pro+ modeli, 120W hızlı şarj ve yeni renk seçenekleriyle teknoloji severlerin ilgisini çekmeye hazırlanıyor. Bu cihazın sunduğu yenilikler ise oldukça dikkat çekici.

iQOO’dan hızlı şarj atağı
30 Haziran 2024 20:50
31

Yakında piyasaya çıkması beklenen iQOO Neo9S Pro+, Çin’in 3C sertifikasyon veri tabanında göründü ve bu gelişme, cihazın yakın zamanda piyasaya sürüleceğine işaret ediyor. Sertifikasyon süreci, model numarasının (V2403A) yanı sıra cihazın güçlü 120W hızlı şarj sistemi desteğini de ortaya koydu. Bu, başvuruda bahsedilen ve 100W PPS/PD hızlı şarj protokollerini de destekleyen V12060L1A0-CN şarj cihazı sayesinde mümkün oluyor.

Cihazın 5500mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağı da doğrulandı. iQOO Neo9S Pro+ hakkında çıkan söylentiler, mavi ve beyaz geçişli “Buff Mavi” renk seçeneğiyle piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Bu, yakın zamanda bir bağış töreninde görülen ve vivo ile iQOO’nun Çin milli takımına 2024 Paris Olimpiyatları için akıllı teknoloji ekipmanları sağlayacağı taahhüdüyle de örtüşüyor.

iQOO Neo9S Pro+, 6.78 inç büyüklüğünde ve 2800 x 1260 piksel çözünürlüğünde (muhtemelen 1.5K) bir OLED ekranla geliyor. Bu ekranın, Huaxing tarafından üretilmiş olabileceği düşünülüyor. Kamera sistemi, 16MP ön kamera ve 50MP ana sensörlü çift arka kamera kurulumundan oluşuyor. Cihazın iç kısmında, en son Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ile birlikte çalışan özel bir grafik çipi bulunması bekleniyor. 5500mAh’lık batarya ve 120W hızlı şarj desteğiyle uzun süreli kullanım sunmayı hedefliyor. Güvenlik özellikleri arasında, Goodix marka tek noktalı ultrasonik ekran altı parmak izi sensörü yer alıyor. Telefonun plastik bir orta çerçeve kullanarak yapılandırıldığı belirtiliyor.

Resmi lansman tarihi henüz açıklanmış olmasa da, 3C sertifikası cihazın Temmuz ayında piyasaya sürülebileceğini işaret ediyor. Bu yeni cihazın özellikleri ve güçlü donanımı, kullanıcıların merakla beklediği bir model haline gelmesini sağlıyor.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.