Dolar 32,5673
Euro 35,0314
Altın 2.438,80
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Az Bulutlu
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

Infinix Note 40s lansman öncesi resmi web sitesinde görüntülendi

Beklendiği gibi Note 40s aynı serinin diğer modellerine benzer özelliklere sahip olacak. FHD çözünürlük, 120Hz yenileme hızına sahip 6,78 inçlik bir AMOLED panele sahip ve yanlara doğru kavisli bir görünümle karşımıza çıkıyor. Infinix Note 40s …

Infinix Note 40s lansman öncesi resmi web sitesinde görüntülendi
30 Haziran 2024 20:52
33
Beklendiği gibi Note 40s aynı serinin diğer modellerine benzer özelliklere sahip olacak. FHD çözünürlük, 120Hz yenileme hızına sahip 6,78 inçlik bir AMOLED panele sahip ve yanlara doğru kavisli bir görünümle karşımıza çıkıyor.

Infinix Note 40s serisinin özellikleri belli oldu

Kamera bölümü de Pro+ ile aynı görünüyor çünkü iki model de 108MP f/1.9 ana kamera ve 2MP makro lens özelliklerine sahip. Ön tarafta 32MP f/2,2 selfie ünitesi bulunuyor. Tüm donanım, Pro+’ın sunduğundan daha fazla olan 5.000 mAh pil ile çalışacak. Ancak Plus’ın desteklediği hızlı 100W’ın aksine şarj hızı yalnızca 33W ile sınırlı olacak.

Diğer dikkat çekici özellikler arasında Infinix’in Active Halo Tasarım adını verdiği arka taraftaki gizli LED aydınlatma, sıçramalara ve toza karşı giriş koruması, JBL ayarlı stereo hoparlörler sayılabilir.

Ayrıca cihaz 20W’a kadar kablosuz şarjı desteklerken MagPad kablosuz şarj cihazını kullanmanıza olanak tanıyan bir MagKit kılıfı da yer alıyor. Bu özellik bu fiyat aralığında nadir bulunan bir özellik olabilir. Stok durumu ve fiyatlandırmayla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.