Dolar 32,5664
Euro 35,0373
Altın 2.434,83
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

Hori’den Street Fighter 6 temalı yeni oyun kolları

Hori, Juri ve Cammy temalı yeni Fighting Commander OCTA oyun kollarını tanıttı. Bu özel tasarımlar, oyun severlerin ilgisini çekecek.

Hori’den Street Fighter 6 temalı yeni oyun kolları
30 Haziran 2024 20:36
39

Hori, popüler Fighting Commander OCTA kablolu oyun kumandasının Street Fighter 6 özel versiyonlarını piyasaya sürdü. Bu özel sürümler, hayranların favori karakterleri Juri ve Cammy’nin sanatıyla süslenmiş.

Sadece Windows 10/11 uyumlu olan bu oyun kumandaları, Hori’nin standart Fighting Commander OCTA modelinin tüm özelliklerini taşıyor. Kumandaların mikro anahtar butonları, standart silikon membran butonlara göre daha kısa bir yol mesafesi sunarak, dövüş oyunları için ideal olan keskin ve hassas bir tepki veriyor. Ayrıca, ayarlanabilir D-Pad hassasiyeti sayesinde kullanıcılar, istenmeyen diyagonal girişleri azaltarak daha temiz yön komutları için D-Pad’in hassasiyetini tercihlerine göre ayarlayabiliyorlar. Kısa yol mesafeli analog çubuk, daha hızlı ve hassas hareketler sağlarken, 8 yönlü yön kapısı dövüş oyunları için gerekli olan doğru diyagonal girişleri garanti ediyor.

Fighting Commander OCTA oyun kumandası ayrıca altı butonlu bir düzen ve klasik dövüş oyunu buton konfigürasyonu sunuyor. Hori Device Manager yardımcı uygulaması ile kullanıcılar, farklı oyunlar veya karakterler için dört farklı buton düzeni ve D-Pad hassasiyet ayarını oluşturup kaydedebiliyorlar. Son olarak, 3 metre uzunluğunda bir kabloya sahip olan bu kumanda, kesintisiz ve gecikmesiz bir bağlantı sağlıyor.

Bu özel sürüm kumandalar, ABD ve Avrupa’da 60 dolara, İngiltere’de 55 dolara, Çin’de ise yaklaşık 41 dolara ön siparişe açılmış durumda.

Hori’nin Street Fighter 6 özel sürümleri, hem dövüş oyunlarına ilgi duyan oyunculara hem de Street Fighter serisinin hayranlarına hitap ediyor. Özellikle Juri ve Cammy karakterlerinin sanatıyla süslenmiş bu kumandalar, koleksiyoncular için de cazip bir seçenek olabilir. Hem estetik hem de işlevsellik açısından zengin olan bu kumandalar, dövüş oyunlarında en iyi performansı sergilemek isteyen oyuncular için ideal.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.