Dolar 32,7173
Euro 35,4912
Altın 2.500,21
BİST 10.861,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Honor Magic V3, V2’den daha ince olacak

Honor’un yeni katlanabilir telefonu Magic V3, V2 modeline göre daha ince olacak. Bu ince tasarım, kullanıcılar için daha taşınabilir ve şık bir deneyim sunmayı hedefliyor. Teaser, bu yeniliğin merakla beklenen detaylarını gözler önüne serdi.

Honor Magic V3, V2’den daha ince olacak
30 Haziran 2024 20:20
44

Huawei’nin Amerika’dan yediği Google ambargosu sonrasında kendi yazılımlarını geliştirmeye başladığını ve bu konuda oldukça başarılı olduğunu da biliyoruz. Bunun yanında yan markası Honor ile de akıllı telefon pazarında adını duyurmaya başladı. Piyasaya sürdüğü amiral gemisi telefonlar Dxomark gibi sitelerden en yüksek puanları aldı. İnsanlar tarafından da daha çok tercih edilmeye başlandı. Geçtiğimiz yıl da piyasaya sürdüğü ince katlanabilir telefonuyla dikkatleri üzerine toplamıştı.

Honor’un Magic V2 modeli, geçtiğimiz yıl temmuz ayında çıktığından beri en ince büyük formatlı katlanabilir telefon oldu. Katlandığında sadece 9.9 mm kalınlığa sahip olan bu model, rakiplerinin aşmakta zorlandığı bir standardı belirledi. Ancak Honor, bu başarıyla yetinmeyip çıtayı daha da yükseltmeyi hedefliyor.

Bugün Weibo’da yapılan açıklamada, yeni çıkacak Magic V3 modelinin bu alanda yeniden standartları belirleyeceği duyuruldu. Honor, bu cihazın daha ince olacağını belirtirken, detay vermekten kaçındı. Ancak bir duyumcuya göre, cihazın kalınlığı 9 mm’nin altına inmeyecek, fakat yine de selefinden daha ince olacak. Bu bağlamda, cihazın kalınlığının 9 mm ile 9.98 mm arasında olması bekleniyor.

Aynı duyumcu, Magic V3’ün Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile güçlendirileceğini, 5.5G ve uydu bağlantısı desteğine sahip olacağını belirtti. Ayrıca cihazın ağırlığının 220g ile 229g arasında değişeceği ve 5.000 mAh ile 5.990 mAh arasında bir batarya kapasitesine sahip olacağı söyleniyor. 66W kablolu şarj desteği, 50 MP “kartal göz kamerası” ve ultra ince USB Type-C portu da cihazın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Önceki söylentiler, Honor Magic V3’ün temmuz ayında piyasaya sürüleceğini öne sürmüştü ve markanın bugün başlattığı tanıtım kampanyası bu tarihi doğrular nitelikte. Honor’un yeni katlanabilir telefonuyla ilgili daha fazla detay, tanıtım tarihine yaklaştıkça netleşecek gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.