Dolar 32,5920
Euro 35,0749
Altın 2.439,34
BİST 10.394,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Az Bulutlu
İstanbul
31°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

HMD, Nokia Lumia ilhamlı yeni telefon üzerinde çalışıyor

HMD, Skyline G2 adlı yeni bir Nokia Lumia ilhamlı telefon geliştiriyor. Bu cihazın tasarımı ve özellikleri büyük merak uyandırıyor.

HMD, Nokia Lumia ilhamlı yeni telefon üzerinde çalışıyor
30 Haziran 2024 20:21
50

HMD Global, Nokia markalı telefonların arkasındaki şirket, Skyline serisiyle Lumia ruhunu yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Bu ayın başlarında, HMD’nin Skyline adını verdiği yeni bir telefon üzerinde çalıştığına dair sızıntılar ortaya çıktı. Görseller, Skyline’ın klasik Nokia Lumia serisinin tasarımına benzediğini gösteriyor. Ancak, Skyline serisinin hikayesi sadece bu kadarla sınırlı değil.

Güvenilir bir HMD sızıntıcısı olan @smashx_60, HMD’nin Skyline G2 adında ikinci bir Skyline cihazı üzerinde çalıştığını açıkladı. Bu cihazın, ilk Skyline’ın doğrudan bir ardılı mı yoksa tamamen ayrı bir cihaz mı olduğu belirsiz. Ancak, ilk Skyline henüz resmi olarak duyurulmadığından, G2’nin piyasaya çıkışının oldukça uzak olduğu düşünülüyor.

Skyline G2’nin, arka tarafta üçlü kamera sistemi ile geleceği söylentileri var. Kesin kamera kurulumu belirsizliğini korurken, sızıntıcı, 200MP ana kameranın da dahil olduğu dört olası konfigürasyon paylaştı. Tüm kurulumlarda telefoto, ultra geniş açılı ve Time of Flight (ToF) sensörlerinin bulunduğu belirtiliyor. Bu nedenle, HMD’nin G2’yi mobil fotoğrafçılık meraklılarına yönelik olarak konumlandırdığı söyleniyor.

İki Skyline cihazı arasındaki en dikkat çekici fark ise çerçeveler. İlk sızıntılarda, telefonun alt kısmında belirgin bir çene ve yanlarda ile üstte nispeten ince çerçeveler olduğu görülmüştü. Buna karşılık, G2’nin üst ve alt kısmında kalın çerçevelere sahip olacağı ve bu nedenle daha eski bir görünüme sahip olacağı söyleniyor.

İlk Skyline sızıntısında teknik özellikler ve fiyat bilgileri bulunurken, G2 hakkında bu tür ayrıntılar daha az biliniyor. Cihazın donanımı, yazılımı ve çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi edinmek için daha fazla sızıntı veya resmi duyurular bekleniyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.