Dolar 32,6208
Euro 35,3291
Altın 2.473,30
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Hasketbol SK, Çankırı’da düzenlenen turnuvada Türkiye 4’üncüsü oldu

Çankırı’da yapılan ‘Sokaklar Bizim 3×3 Basketbol Turnuvası’ Bölge Finalleri’nde Kayseri’yi temsil eden Hasketbol SK, turnuvayı 4’üncü olarak tamamladı. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

Hasketbol SK, Çankırı’da düzenlenen turnuvada Türkiye 4’üncüsü oldu
30 Haziran 2024 14:13
26

Çankırı’da yapılan ‘Sokaklar Bizim 3×3 Basketbol Turnuvası’ Bölge Finalleri’nde Kayseri’yi temsil eden Hasketbol SK Türkiye 4’üncüsü oldu.

Çankırı’da yaklaşık bir hafta süren Sokaklar Bizim 3×3 Basketbol Turnuvası Bölge Finalleri grup maçları sonucunda ikinci olarak final grubuna kalan Hasketbol SK, turnuvayı 4’üncü olarak tamamladı. Yahya Kanay, Enes Arık ve Ali Osman Erdoğan’dan oluşan ekip, turnuva sonunda düzenlenen törenle kupa ve madalyalarını teslim aldı.

Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak turnuva ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Yaklaşık 1 haftadır süren müsabakalar sonucunda turnuvayı 4’üncü olarak tamamlayan ve ilimize kupayla dönen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi. – KAYSERİ

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.