Dolar 32,5664
Euro 35,0373
Altın 2.434,83
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Az Bulutlu
İstanbul
30°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 30°C

Elden Ring DLC’sine beklenen mod güncellemesi geldi

Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC ‘si artık güncellenmiş co-op modu ile arkadaşlarınızla daha kolay oynanabilir hale geldi.

Elden Ring DLC’sine beklenen mod güncellemesi geldi
30 Haziran 2024 22:52
45

Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC ‘sini sorunsuz bir şekilde co-op modunda oynamak isteyenler için sevindirici bir haber var: Mod, nihayet güncellendi. Gelin detaylarına birlikte bir göz atalım.

Shadow of the Erdtree DLC ‘si İçin co-op modu güncellendi

Geçtiğimiz hafta merakla beklenen Shadow of the Erdtree DLC’si yayımlandı ve bununla birlikte oyunun yeni bir versiyonu da ortaya çıktı. Güncellemeler genellikle modların da güncellenmesini gerektiryoir, aksi takdirde uyumsuz olabiliyorlar. Seamless co-op modu bugün güncellendi, bu da Shadow of the Erdtree’yi arkadaşlarınızla daha kolay oynayabileceğiniz anlamına geliyor.

Seamless Co-op modunun Discord sunucusunun moderatörlerinde Dalvik “Her ne kadar mükemmel olmasa da Elden Ring ve DLC ‘sini co-op modunda oynamak için kullanılabilir bir duruma ulaştı” açıklamasında bulundu. Bu gece modu oynamayı denerseniz bazı FPS düşüşleriyle karşılaşabilirsiniz. Modun güncellemesi oldukça kapsamlı çünkü bir önceki co-op oyunlarınızdan kaydettiğiniz ilerlemeleri korumanıza olanak tanıyor.

Güncellemeyle birlikte ilk kez istilalar da modda yer alacak, böylece klasik çevrimiçi deneyimin tadını çıkarabilirsiniz. Düşmanların seviyelerini ölçeklendirme, konuşmalarda kazanılan eşyaların tüm oyunculara verilmesi ve düşmanların zeminin altına düşmesi gibi eski hataların ortadan kaldırılması gibi diğer kullanışlı eklemeler de mevcut.

Oyunun yönetmeni Hidetaka Miyazaki’nin yakın zamanda yaptığı açıklamada, insanların bu tür modları kullanmasında bir sakınca görmediğini ve hatta gelecekte benzer özellikleri oyunlarına ekleyebileceklerini belirtti. Dolayısıyla “Modlar kaldırılır mı acaba?” diye düşünmenize gerek yok.

Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC ‘si için güncellenen Seamless co-op modu, oyunculara arkadaşlarıyla birlikte daha keyifli bir oyun deneyimi sunuyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.