Dolar 32,7308
Euro 35,2287
Altın 2.448,02
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Sal 32°C
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 30°C

Yeni bir Nokia Lumia benzeri HMD telefonu geliyor

Nokia Lumia 920 tasarımını temel alan HMD Skyline akıllı telefonu için geri sayım devam ederken firma retro tasarımlı serisini devam ettirecek gibi görünüyor. HMD Skyline G2 modeli de Nokia Lumia tasarımını temel alacak. HMD Skyline G2 …

Yeni bir Nokia Lumia benzeri HMD telefonu geliyor
29 Haziran 2024 00:23
62
Nokia Lumia 920 tasarımını temel alan HMD Skyline akıllı telefonu için geri sayım devam ederken firma retro tasarımlı serisini devam ettirecek gibi görünüyor. HMD Skyline G2 modeli de Nokia Lumia tasarımını temel alacak.

HMD Skyline G2 sızdırıldı

HMD Skyline G2 olarak sızdırılan akıllı telefonun fotoğraf tutkunlarına yönelik hazırlandığı belirtiliyor. 200MP ana sensörü olan telefonda telefoto ve ultra geniş lenslere yer veriliyor. Bir ihtimal 3D ToF derinlik sensörü de bu listeye dahil edilebilir.

HMD ortaklığının Skyline serisi ile neler planladığı şimdilik belirsiz ancak Nokia Lumia dönemindeki gibi yeni bir seriye başlaması şaşırtıcı olmaz. Firma Nokia döneminde üst seviyeye hitap eden iddialı bir seri ortaya koyamamıştı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.