Dolar 32,7308
Euro 35,2287
Altın 2.448,02
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Sal 32°C
Çar 29°C
Per 28°C
Cum 30°C

Xiaomi yapay zekâ destekli çocuk saatini duyurdu

Çocukların takibi her geçen gün ebeveynler için daha önemli hale gelirken, Xiaomi firması da güvenlik konusunda ebeveynlerin içini oldukça rahatlatacak yeni bir çocuk akıllı saati duyurdu. Mitu Kids Watch 7A rakipsiz. Mitu Kids Watch 7A …

Xiaomi yapay zekâ destekli çocuk saatini duyurdu
29 Haziran 2024 00:18
46
Çocukların takibi her geçen gün ebeveynler için daha önemli hale gelirken, Xiaomi firması da güvenlik konusunda ebeveynlerin içini oldukça rahatlatacak yeni bir çocuk akıllı saati duyurdu. Mitu Kids Watch 7A rakipsiz.

Mitu Kids Watch 7A özellikleri ve fiyatı

Mitu Kids Watch 7A çocuk akıllı saati güvenlik odaklı hazırlanmış bir ürün. 1.4 inçlik TFT ekrana sahip olan saatte 48MB RAM ve 256MB dahili kapasite yer alıyor. 4G LTE bağlantısı sunan cihaz özel batarya algoritması ile bir günü rahat bir şekilde çıkarabiliyor.

GPS yongası 9 katmanlı bir konumlama sistemi sunarken yapay zekâ destek takip algoritması hassas iç mekân takibi de yapabiliyor. Saatte Çin’deki 4000 başlıca AVM ve tren istasyonunun konumu da mevcut. Saat takip verilerini 90 gün boyunca saklayabiliyor.

2MP çözünürlüğündeki kamerası görüntülü görüşme imkânı tanırken Xiaomi Ai dijital asistan farklı konularda çocuğunuza yardımcı olabiliyor. Ebeveyn kontrollü AliPay, mikro sohbet, fitness değerlerini takip saatin diğer özellikleri arasında.  Mitu Kids Watch 7A çocuk akıllı saati 48$ fiyat etiketi ile satılacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.