Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Cimbom’dan o teklife ret! Kerem Aktürkoğlu’na İspanyol kancası

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte çalışmalarına hız veren Galatasaray’da flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu’na Avrupa’dan talipler olduğu bilinirken, İspanyol ekibinin yaptığı o teklif reddedildi. İşte o takım ve detaylar… | Son dakika Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Cimbom’dan o teklife ret! Kerem Aktürkoğlu’na İspanyol kancası
29 Haziran 2024 10:07
25

Trendyol Süper Lig’de üst üste 2. kez şampiyon olan Galatasaray’da, flaş gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılılarda gelecek futbolcular merak edilirken, ayrılabilecek oyuncular da merak ediliyor…

Bu kapsamda Cimbom’da Kerem Aktürkoğlu’na Avrupa’dan teklifler olduğu bilinirken, yıldız isim şampiyonluk kutlamalarına Barış Manço’nun “Dönence” şarkısıyla çıkmıştı.

KEREM’E SOCIEDAD KANCASI!

Kariyerini Avrupa’da sürdürme düşüncesi olan Kerem Aktürkoğlu’na en ciddi teklif Real Sociedad’dan gelmişti.

Bonuslarla 13 milyon euro’yu bulan öneriyi geri çeviren sarı-kırmızılılar, yeni tekliflere açık. 25 yaşındaki oyuncunun menajeri önümüzdeki günlerde kapıyı çalabilir.

25 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 57 maça çıkarken 16 gol – 9 asistlik katkı sağladı ve 3 bin 749 dakika sahada kaldı.

KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR?

Kerem Aktürkoğlu, 21 Ekim 1998’de Kocaeli’nde dünyaya geldi. Futbola Gölcükspor altyapısında başlayan Kerem, daha sonra Hisareyn’in altyapı akademisine kaydoldu.

1 yıl sonra Başakşehir’in altyapısına transfer olan Kerem, Bodrumspor’da kiralık olarak forma giydikten sonra 2018 yılında Karacabey Belediye’ye bedelsiz imza attı.

2019 yazında 24 Erzincanspor’a bedelsiz olarak transfer olan milli oyuncu, 2020 yazında yine bedelsiz bir şekilde Galatasaray’ın yolunu tuttu.

Sarı-kırmızılılarla 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.