Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Pts 31°C
Sal 32°C
Çar 29°C
Per 29°C

YouTube Premium için yeni abonelik planları geliyor

Google’ın sahibi olduğu YouTube tarafından yapılan resmi duyuruda YouTube Premium için gerçekleştirilen güncellemeler ve gelişmelere değinildi. Çift dokunuşla daha istenen video bölümüne daha hızlı gidebilme, Short üzerindeki geliştirmeler ve …

YouTube Premium için yeni abonelik planları geliyor
28 Haziran 2024 14:23
26
Google’ın sahibi olduğu YouTube tarafından yapılan resmi duyuruda YouTube Premium için gerçekleştirilen güncellemeler ve gelişmelere değinildi. Çift dokunuşla daha istenen video bölümüne daha hızlı gidebilme, Short üzerindeki geliştirmeler ve daha fazlasından bahsedildiği duyuruda en önemli kısım ise YouTube Premium için yeni abonelik planları üzerinde çalışıldığı oldu.

YouTube Premium için yeni planlar

Paylaşılan gönderinin son bölümünde YouTube, mevcut tekliflerin daha fazla bölgeye ve kullanıcıya genişletileceğin, üyelere daha fazla plan seçeneğiyle birlikte yeni abonelik planları sunulacağını belirtiyor. Firma abonelik planları için yeni planlar üzerinde çalıştığını bu şekilde doğrulamış olsa da bu planların neleri içereceği veya ne gibi avantajlar sunacağına dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Benzer şekilde bu planların ne zaman geleceği de bu noktada belirsiz.

YouTube Premium için halihazırda 3 abonelik planı bulunuyor. Bireysel plan için aylık 57,99 TL veya 12 ay için 579,99 TL seçeneği sunulurken aile planı için ise aylık 115,99’lik bir seçenek kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca öğrenci planının aylık fiyatı da 37,99 TL seviyesinde bulunuyor.

YouTube ayrıca Premium abonelerin bir süre önce Android’de kullanıma sunulan yapay zeka destekli “ileri atlama” özelliğinin önümüzdeki haftalarda iOS’a da geleceğini açıkladı. Ayrıca Android’de Premium kullanıcılar YouTube Shorts’u resim içinde resim modunda izleyebilecekler.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.