Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Pts 31°C
Sal 32°C
Çar 29°C
Per 29°C

Yeşilçam’ın duayen oyuncusu İzzet Günay apar topar hastaneye kaldırıldı

Duayen oyuncu İzzet Günay’dan gelen haber sanat camiasını ve sevenlerini üzdü. Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu İzzet Günay, Bodrum’da hastaneye kaldırıldı. İşte usta oyuncu İzzet Günay’ın son sağlık durumu ne?

Yeşilçam’ın duayen oyuncusu İzzet Günay apar topar hastaneye kaldırıldı
28 Haziran 2024 14:23
30

Bu sabah saatlerinde arkadaşları ile yürüyüş yaparken düşme sonucu yaralandı ve ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Usta oyuncu Günay’ın ayak bileğinde zedelenme olduğu ve tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Bir söyleşisinde “Bizim zamanımızın sineması star sinemasıydı. Yani önce oyuncu ve o oyuncunun ne kadar hasılat yapabileceği düşünülürdü.

Oyuncu, yönetmen ve senaryo şeklindeydi sıralama. O yüzden bize hep doldur boşalt filmler yaptırdılar” diyen İzzet Günay, 1958’de bir gazete ilanıyla sinema hayatına başladı.

100’den fazla sinema filminde oynadıktan sonra sinemayı bırakan sanatçı, 14 yıl aradan sonra bir filmde (Bay E) oynayıp tekrar sanat hayatından çekildi.

2004 ‘te yaptığı bir filmden sonra 2005’te bir diziyle yeniden aktif sanat yaşamına döndü.

Ödülleri

1964 Antalya Altın Portakal Film Festivali, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, Ağaçlar Ayakta Ölür

2009 2.Türk Sineması Sevgi Onur Ödülleri, Vesikalı Yarim Beykent Üniversitesi Kapsamında Düzenlenen Ödülde Türkan Şoray ile birlikte bu ödüle layık görülmüştür.

Aynı zamanda, filmin senaristi Safa Önal, yönetmeni Ömer Lütfü Akad da 2009 Türk Sineması Sevgi ve Onur Ödülleri’nde ödülü almışlardır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.