Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Şarkıcı Hadise’nin form sırrı! İki öğün besleniyor

Uzun zamandır formda vücuduyla dikkat çeken şarkıcı Hadise’nin sırrı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı iki öğün yemek yiyor ve metabolizmasını hızlandırıyor.

Şarkıcı Hadise’nin form sırrı! İki öğün besleniyor
28 Haziran 2024 08:06
51

Türkiye’nin en popüler isimlererinden şarkıcı Hadise’nin 2022 yılından beri bir diyetisyenden destek aldığı öğrenildi.

2 öğünü var

Diyetisyenin sözünden çıkmayan Hadise, günde 2 öğün beslenerek kendine uygun bir düzen oturttu.

Aralıklı oruç gibi

Özellikle aralıklı oruç sistemine benzer olan bu öğünlerde, tükettiklerine dikkat ediyor ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyor.

7’den sonra herhangi bir şey yemiyor

Hadise, akşam 7’den sonra herhangi bir şey yememeye özen gösteriyor. Bu sayede gün içinde tükettiği besinleri sindirmek için vücuduna zaman tanıyor ve daha hafif bir akşam geçiriyor.

Metabolizma önemli

Hadise’nin sabahları tükettiği özel karışım, metabolizmasını hızlandırmaya yardımcı oluyor.

Kuru kayısı, maydanoz, yeşil elma ve tarçın içeren bu karışım sindirimi düzenlerken aynı zamanda kan şekerini dengeleyerek açlık krizlerine karşı koruma sağlıyor.

Ödül günü var

Hadise, haftanın sadece 1 gününü ‘ödül günü’ olarak geçiriyor ve bu gün boyunca istediği her şeyi tüketiyor. Bu özel gün, disiplinli yaşam tarzının bir ödülü olarak görülüyor.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.