Dolar 32,6793
Euro 35,2650
Altın 2.446,92
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Pts 31°C
Sal 32°C
Çar 29°C
Per 28°C

Kars Valisi Ziya Polat, Vatandaşlarla Sıcak Bir Ortamda Buluştu

Kars Valisi Ziya Polat, göreve başladığı günden itibaren vatandaşların içerisinde bulunarak sorunları dinliyor ve çözüm için çalışıyor. Vatandaşlar tarafından sevilen Vali Polat, esnafla da bir araya gelerek hayırlı işler diledi.

Kars Valisi Ziya Polat, Vatandaşlarla Sıcak Bir Ortamda Buluştu
28 Haziran 2024 17:10
30

Kars Valisi Ziya Polat, vatandaşlarla bir araya geldi. Polat, vatandaşlarla sıcak bir ortamında çay içti, sohbet etti.

Kars Valisi Ziya Polat, göreve başladığı günden itibaren makamda oturarak değil, sürekli vatandaşların içerisinde bulunarak vatandaş odaklı Kars’a hizmet ediyor. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Polat, sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat veriyor. Polat, bununla da kalmayıp vatandaşların kendisine ilettiği sorunların çözülüp çözülmediğini de bizzat takip ediyor.

Her platformda Kars’ın ve Karlıların hizmetinde olduğunu, hizmet etmek için Kars’a geldiğini ifade eden Vali Ziya Polat, vatandaşlar tarafından da seviliyor.

Vali Polat’ın Kars’a çok şey katacağına dikkat çeken vatandaşlar, “İlk bizlere önem veren, bizlerin fikirlerini dinleyen bir vali, bizleri son derece memnun ediyor. En önemli rahatlıkla kendisine yaklaşıp sohbet edebiliyoruz. Kars’a çok şey kazandıracağına inanıyoruz” dediler.

Kazımpaşa Caddesi’nde esnafla da bir araya genel Vali Polat, esnafa hayırlı işler, bereketli kazançlar dileklerinde bulundu. Polat, daha sonra bölgeden ayrıldı. – KARS

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.