Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Pts 31°C
Sal 32°C
Çar 29°C
Per 29°C

Ertuğrul Sağlam: Geçen sezonun en büyük sıkıntısı forvetti

Kocaelispor’da 2024-2025 sezonu hazırlıkları başladı. İdmanda konuşan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kaliteli bir kadro oluşturduklarını ifade ederek, geçen sezon en büyük sıkıntıyı forvet hattında yaşadıklarını söyledi.

Ertuğrul Sağlam: Geçen sezonun en büyük sıkıntısı forvetti
28 Haziran 2024 13:22
22
İHA

1. Lig’de ekiplerinden Kocaelispor, Brunga tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleşen antrenmanda yeni yönetim de hazır bulundu.

“Geçen sene çok yaklaştığımız Süper Lig’e sonrasında kendi hatalarımız sebebiyle rakiplerimize hediye ettik”

Amaçlarının sezon sonunda takımı şampiyonluğa ulaştırıp 15 yıllık hasrete son vermek olduğunu söyleyen Ertuğrul Sağlam, şunları dedi:

Bu doğrultuda çalışmalarımız lig bittiği an itibarıyla başlamıştı. Bugüne kadar yeni yönetim ile olumlu ve koordineli bir şekilde çalıştık. Transfer çalışmalarında bir noktaya geldik. Bizi Süper Lig’e taşıyacak kadronun bu sene inşallah çok doğru bir şekilde organize edilip, kadro planlamasının çok doğru bir şekilde yapılıp, daha sonraki süreci de istediğimiz şekilde geçip, Kocaelispor’un yıllardır süren Süper Lig hasretine bizim cevap verme zorunluluğumuz var. Geçen sene çok yaklaştığımız Süper Lig’e sonrasında kendi hatalarımız sebebiyle rakiplerimize hediye ettik.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.