Dolar 32,6431
Euro 35,3323
Altın 2.474,08
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü, yaşlılara yardım için ‘İyilik Ağacı’ projesi başlattı

Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi gönüllülerinin ‘İyilik Ağacı’ projesi kapsamında, pazar yerinde alışveriş yapan yaşlılara yardım ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan proje ile gençlerin topluma karşı sorumluluk duygularının geliştirilmesi ve iyilik yapmanın alışkanlık haline getirilmesi hedefleniyor. Gönüllü gençler, sebze ve meyve pazarında alışveriş yapan ve taşıma konusunda zorlanan yaşlılara yardımcı oluyor.

Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü, yaşlılara yardım için ‘İyilik Ağacı’ projesi başlattı
27 Haziran 2024 11:28
15

Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi gönüllülerinin ‘İyilik Ağacı’ projesi ile pazar yerinde alışveriş yapan yaşlılara yardım ediliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin topluma karşı sorumluluk duygularının geliştirilerek iyilik yapmalarının alışkanlık haline dönüştürülmesi için gerçekleştirilen ‘İyilik Ağacı’ projesi ile gençler desteğe ihtiyaç duyan yaşlılara yardımcı oluyor. Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ve liderleri, ihtiyaç sahiplerine yardım duygusunun geliştirilmesinin amaçlandığı proje çalışmaları çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Gönüllülük esası ile yürütülen projede Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ve liderleri sebze ve meyve pazarında alış veriş yapan ve aldıkları malzemeleri taşımakta zorlanan yaşlılara yardımcı oluyor.

Projeye ilişkin bilgi veren Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Turan Sayın; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından başlatılan İyilik Ağacı projesi ile yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara gönüllü gençlerimizle birlikte yardımcı olmaya devam ediyoruz. Bu şekilde hem gençlerin iyilik alışkanlığını geliştiriyor hem de de gençler arasında yardımlaşma duygusunu arttırıyoruz. Etkinliğe katılan gönüllü gençlerimize ve liderlerimize teşekkür ediyorum” dedi. – NİĞDE

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.