Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Muğla’da AFAD Yerleşkesi’nde TAMP Deprem Masa Başı Tatbikatı Gerçekleştirildi

Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan’ın başkanlığında, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla AFAD Yerleşkesi’nde TAMP Deprem Masa Başı Tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatta, deprem anında ve sonrasında yapılacaklar değerlendirildi ve kamu kurumları arasındaki koordinasyonu artırmak için hazırlık seviyesi gözden geçirildi. Tatbikat sonunda, gelecekteki çalışmalar için önerilerde bulunuldu ve afetlere karşı hazırlıkların sürdürüleceği belirtildi.

Muğla’da AFAD Yerleşkesi’nde TAMP Deprem Masa Başı Tatbikatı Gerçekleştirildi
27 Haziran 2024 10:44
37

Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan’ın başkanlığında, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla AFAD Yerleşkesi’nde TAMP Deprem Masa Başı Tatbikatı gerçekleştirildi.

AFAD Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen tatbikata, Muğla İl AFAD Merkezinde kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Tatbikat, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan’ın başkanlığında yapıldı ve Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında deprem anında ve sonrasında yapılacaklar değerlendirildi.

Tatbikatın amacı, muhtemel bir deprem durumunda etkin ve hızlı müdahale edebilmek için kamu kurumları arasındaki koordinasyonu artırmak ve hazırlık seviyesini gözden geçirmekti. Tatbikatta, afet yönetimi ve acil durum müdahale süreçleri detaylı bir şekilde ele alındı.

TAMP Deprem Masa Başı Tatbikatı, kurumlar arası işbirliğinin ve iletişimin önemine vurgu yaparak, deprem gibi afet durumlarına hazırlıklı olmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.

Tatbikat sonunda, katılımcılar arasında bilgi alışverişi ve değerlendirmeler yapılarak, gelecekteki çalışmalar için önerilerde bulunuldu. Bu tür tatbikatların devam edeceği ve afetlere karşı hazırlıkların sürdürüleceği belirtildi. – MUĞLA

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.