Dolar 32,6431
Euro 35,3323
Altın 2.474,08
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Fenerbahçe ve Galatasaray istedi Beşiktaş aldı! İşte Rafa Silva transferinin perde arkası

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kolları sıvayan Beşiktaş, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da gündeminde yer alan Rafa Silva’yı kadrosuna kattı. Siyah-beyazlıların resmi sözleşme imzaladığı Portekizli yıldızın transferinin perde arkası ortaya çıktı. İşte detaylar… (BJK spor haberi)

Fenerbahçe ve Galatasaray istedi Beşiktaş aldı! İşte Rafa Silva transferinin perde arkası
27 Haziran 2024 15:20
29

Yaz transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ses getiren bir takviyeye imza attı.

İlk olarak Atletico Madrid forması giyen Gabriel Paulista’yı kadrosuna katan siyah-beyazlılar, Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva’yı renklerine bağladı.

Kara Kartal, tecrübeli futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada 31 yaşındaki futbolcuya her sezon için yıllık 6 milyon Euro garanti ücret ödeneceğini duyurdu.

Sabah’ın haberine göre; Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan Rafa Silva’yı kadrosuna katarak flaş bir transfere imza atan Beşiktaş’ta transferin perde arkasında gizlilik ve ısrar yatıyor.

İkinci Başkan Hüseyin Yücel, görüşmeleri belli bir noktaya getirdikten sonra teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve başkan Hasan Arat ile durumu paylaştı. İşte detaylar:

Hollandalı çalıştırıcı Bronkchorst,”Böyle bir imkân varsa kesinlikle kadroda görmek isterim, bize büyük güç ve kalite katar”diyerek onay verdi.

Başkan Arat’ın “Oluru var mı?” sözlerinden sonra Yücel’in “İzin verirseniz alıp geleyim” dediği öğrenildi.

Başkanın onayı sonrası hızlı bir aksiyonla Portekiz’e gidildi. Lizbon’da yıldız oyuncuyla bir araya gelinirken, Yücel’in yanında Feyyaz Uçar yer aldı.

Belli noktaya taşınan görüşmeler, Rafa Silva’ya gösterilen ilgi ve değer ile birlikte ısrara dönüştü.

Oyuncu kendisine çok sayıda teklif olmasına karşın takımda biçilen rol, gelecek planlaması ve hedefler doğrultusunda öneriye “Kabul ediyorum” yanıtını verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.