Dolar 32,5595
Euro 34,9976
Altın 2.438,99
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Develi’de Yol Yapımı ve Onarımı Gerçekleştirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Develi ilçesi Kale Mahallesi’nde yaklaşık 2 milyon TL maliyetle 900 ton asfalt kullanarak yol yapım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kırsal bölgelerdeki altyapı ve ulaşım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Develi’de Yol Yapımı ve Onarımı Gerçekleştirdi
26 Haziran 2024 13:27
29

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde hizmetlerine aralıksız devam ederken, Develi ilçesi Kale Mahallesi’nde yaklaşık 2 milyon TL maliyetle 900 ton asfalt kullanarak yol yapım ve onarım çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, merkez ilçeler kadar kırsalda sürdürdüğü altyapı ve ulaşım çalışmalarıyla ilçe sakinlerinin konforunu arttırmayı 2024 yılında da sürdürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında kırsal bölgelerde yer alan Develi İlçesi Kale Mahallesi’nde önemli bir çalışma yaptı.

Bozulan can ve mal güvenliği açısından olumsuzluk oluşturabilecek yolda gerekli altyapı çalışmaları yapan ekipler, yol platformunu güçlendirdi. Çalışma kapsamında, 1 milyon 736 bin 532 TL maliyetle 900 ton bitümlü sıcak karışım asfalt malzemesi kullanıldı.

Belediye bünyesindeki finişer, silindir gibi araç gereçler ile asfalt çalışması yapılırken, mahalle sakinlerinin konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapması sağlandı.

Öte yandan kırsal mahalle sakinleri de Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler. – KAYSERİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.