Dolar 32,6064
Euro 35,3296
Altın 2.474,46
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Amazon’un efsane dizisi The Boys, 2008 yılında işte böyle “direkten dönmüş”

Rolling Stone’da yayınlanan bir makaleye göre eğer 2008 yılında yapılan planlar gerçekleşseydi, bugün karşımızda duran ve büyük başarı yakalayan The Boys dizisi hiç olmayabilirdi.

Amazon’un efsane dizisi The Boys, 2008 yılında işte böyle “direkten dönmüş”
26 Haziran 2024 09:08
42

The Boys, dördüncü sezonuyla Prime Video için yeni bir zafer olma yolunda ilerliyor. Üstelik dizinin beşinci ve son sezonu da şimdiden yolda. Spin-off dizisi Gen V’in ikinci sezonu ve The Boys Mexico da yakında yayınlanacak. Ancak yeni bir rapora göre, yaratıcıların seriyle ilgili orijinal planları suya düşmeseydi tüm bunlar asla gerçekleşmeyecekti.

Rolling Stone’da yayınlanan ve The Boys’u “televizyondaki en iyi dizi” olarak nitelendiren bir makaleye göre dizi, yönetmen Adam McKay tarafından bir film üçlemesi olarak çekilmeye çok yakındı. Derginin haberine göre, Sony 2008 yılında şu anda Prime Video dizisinin baş yapımcıları arasında yer alan Seth Rogen ve Evan Goldberg‘in bir tanıtım toplantısına Garth Ennis-Darick Richardson çizgi romanının ilk sayısının bir kopyasını getirmelerinin ardından dizinin haklarını satın aldı.

Bu aşamadan sonra proje Sony’de tam on yıl boyunca geliştirildi ve sonunda The Boys televizyon dizisi (Eric Kripke tarafından geliştirildi) haline geldi. Ancak makaleye göre, yönetmen Adam McKay bir süre The Boys ‘u bir film üçlemesine dönüştürmeye çalıştı ama MCU (Marvel Sinematik Evreni) öncesi Hollywood’dan yeşil ışık alamadı. Zira Iron Man ve The Dark Knight gibi süper kahraman filmlerinin sinemaları istilacı bir tür gibi ele geçirmeye başladığı 2008 yılında bu oldukça riskli bir hamleydi.

The Boys’u Marvel Sinematik Evreni’nden önceki bir dünyada hayal etmek biraz çılgınca olsa da orijinal çizgi roman işte bu kadar uzun süre önce yayınlanmıştı. Ve belki de dizinin hayata geçmesi bu yüzden bu kadar uzun sürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.