Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Tekbir getiren grup, İstanbul’daki Zorlu Center’a girmeye çalıştı

Diyarbakır’da önceki gün hamburger ve kahve zincirine yapılan protesto eylemi sonrası bu kez tekbir getiren bir grup İstanbul’daki Zorlu Center’a girmeye çalıştı. AVM’nin güvenlik görevlileri ile eylemciler arasında yaşanan arbede saniye saniye kameralara yansıdı. Öte yandan Zorlu Holding’in, İsrail’le elektrik üretim santrallerindeki ortaklığı nedeniyle zaman zaman Zorlu Center önünde protesto gösterileri düzenleniyor.

Tekbir getiren grup, İstanbul’daki Zorlu Center’a girmeye çalıştı
25 Haziran 2024 00:27
88

Diyarbakır’da hamburger ve kahve zinciri şubelerine, “Cenk, cihat, şehadet” sloganlı eylem gündemdeki yerini korurken bu kez de İstanbul’dan benzer görüntüler geldi. Tekbir getiren bir grup Zorlu Center’a girmeye çalıştı.

Diyarbakır Sur’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki gösteren bir grup, bir hamburger ve kahve zinciri mağazalarına girerek protesto düzenledi. Grup üyeleri, “Cenk, cihat, şehadet” sloganları atarak renkli boyayla dolu balonları içeriye fırlattı. Mağazada bulunan müşteriler ise panikle kaçıştı. Yaşanan olay ülke gündeminde ilk sıralara yerleşirken, kentteki görüntülere benzer bir hadise bu kez de İstanbul’da yaşandı.

TEKBİR GETİREN GRUP, AVM’YE GİRMEYE ÇALIŞTI

Beşiktaş’ta, tekbir getiren bir grup, Zorlu Holding’e ait büyük bir AVM olan Zorlu Center’a girmeye çalıştı. AVM’nin güvenlik görevlileri, kalabalık gruba engel olmaya çalışırken yaşanan arbede anları ise saniye saniye kameraya yansıdı.

Öte yandan İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının başladığı 2023 Ekim ayından beri AVM önünde hareketlilik yaşanıyor. İsrail’le elektrik üretim santrallerindeki ortaklığı nedeniyle Zorlu Holding, Filistin yanlısı gruplar tarafından zaman zaman protesto ediliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.