Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İmkanlarımızı seferber ettik

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak her zaman olduğu gibi yine milletimizin sıkıntı yaşamaması, ibadetlerini rahat bir ortamda yapabilmesi için bütün imkanlarımızı seferber ettik” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İmkanlarımızı seferber ettik
25 Haziran 2024 13:38
43

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı merkez teşkilatında görev yapan personelle bayramlaştı. Bayramlaşmada konuşan Erbaş, personelin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

“Hacılarımızın sıkıntı yaşamamaları için bütün imkanlarımızı seferber ettik”

Erbaş, görevli personelle birlikte 90 bine yakın vatandaşın 2024 yılının hac ibadetini en güzel bir şekilde yapmalarına ve onlara rehberlik etmeye gayret ettiklerine işaret ederek, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak her zaman olduğu gibi yine milletimizin sıkıntı yaşamaması, ibadetlerini rahat bir ortamda yapabilmesi için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Milletimizin duasını aldık. Aynı zamanda bu sene de yine organizasyon olarak birincilik ödülü aldık. Bu da millet olarak iftihar etmemizi gerektiren bir güzellik” ifadelerini kullandı.

“Kurban organizasyonunu yüzümüzün akıyla gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) Kurban Bayramı’nda yine tarihi bir rekora imza attığına dikkati çeken Erbaş, “Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak 750 bine yakın kurban hissesini hiçbir sıkıntı yaşamadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu kadar büyük bir organizasyonu yüzümüzün akıyla gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

“Bayramlar, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe, dayanışmaya, büyük güzelliklere vesile oluyor”

Erbaş, bayramların İslam medeniyetinin en güzel anları olduğunu dile getirerek şunları kaydetti:

KAYNAK: İHA
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.