Dolar 32,5556
Euro 35,3022
Altın 2.466,45
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Dilan Polat duruşma salonuna girerken yere yığıldı

Hakkında yürütülen kara para ve vergi kaçırma soruşturması nedeniyle tutuklu bulunan Dilan Polat, duruşma salonuna geldiği sırada ”Allah’ım hiçbir suçum yok” diyerek yere yığıldı. İnfaz koruma memurları tarafından sandalyeye oturtulan Polat için duruşma salonuna doktor geldi.

Dilan Polat duruşma salonuna girerken yere yığıldı
25 Haziran 2024 11:29
37

Geçtiğimiz sene kasım ayında tutuklanan Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat, Banu Parlak’ın güzellik merkezini kurşunlatma suçundan yargılandıkları davada bugün hakim karşısına çıktı. Duruşma salonuna getirilen Dilan Polat, suçsuz olduğunu söyleyerek fenalaştı. Polat’ın baygınlık geçirmesiyle infaz koruma memurları doktor çağırdı.

“ALLAH’IM HİÇBİR SUÇUM YOK”

Davayı yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç, X hesabından verdiği bilgilerde mahkeme başkanının “Allah’ım hiçbir suçum yok” diye fenalaşan Dilan Polat’ın salondan çıkartılmasını istediğini ancak avukatların devreye girerek salonda durmasını istediğini belirtti. Öte yandan Engin Polat da dün doğum günü olan kızı Nilda Polat’ı görünce kutlamadan geçmedi.

AZMETTİRME SUÇUNDAN 8 YIL HAPİSLERİ TALEP EDİLMİŞTİ

Banu Parlak’ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edilmişti. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın düzenlediği iddianamede Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat’ın ‘Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit’, ‘Mala zarar verme’ suçlarından toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapsi talep edilmişti.

BANU PARLAK ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Polat çifti ile hakim karşısında bir araya gelen Banu Parlak, davadan günler sonra şikayetini geri çekmişti. Parlak açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: “Yaşamış olduğum korkunç olay sonrasında eski arkadaşım Dilan Polat ve ailesi aynı dönemde zorlu süreçlerden geçmemiz sebebiyle görüşme sağlayamamıştık yakın süreçte aile ortamında bir araya geldik ve yaşadığımız zorlukları birbirimize anlattık Nilda’nın bana ‘Banu abla annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı’ demesi üzerine dosya benim için kapanmıştır.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.