Dolar 32,8722
Euro 35,2250
Altın 2.469,86
BİST 10.706,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 31°C
Sal 32°C

Yalnızca Amazon Prime Üyelerinin Faydalanabildiği Müthiş Ayrıcalıklar

Amazon’un tüm dünyada 250 milyonu aşkın abonesi bulunan üyelik hizmeti Prime, hızlı ve ücretsiz teslimat ile müthiş indirimlerden çok daha fazlasını üyelerine sunuyor. Popüler diziler, ödüllü filmler, dünyaca ünlü oyunlarla kaliteli eğlence …

Yalnızca Amazon Prime Üyelerinin Faydalanabildiği Müthiş Ayrıcalıklar
24 Haziran 2024 16:10
70

Amazon’un tüm dünyada 250 milyonu aşkın abonesi bulunan üyelik hizmeti Prime, hızlı ve ücretsiz teslimat ile müthiş indirimlerden çok daha fazlasını üyelerine sunuyor. Popüler diziler, ödüllü filmler, dünyaca ünlü oyunlarla kaliteli eğlence, ayrıcalıklı alışveriş. Hepsi tek üyelikte Prime’da!

Aralarında Prime Day’in de bulunduğu, üyelere özel indirimlerin sunulduğu özel kampanyalar, hızlı ve bedava teslimat seçenekleri ve Amazon’da eğlence ile alışverişin en iyisini bir arada sunan Prime üyeliğini edinmek için birçok sebep var. Prime’da her gün kaçırılmaz indirimler, Çok Al Az Öde fırsatları, ücretsiz ve hızlı teslimat seçeneklerine ek olarak, Prime Video ve Prime Gaming üyelikleri var! Gelin hep birlikte, ayda 39 TL’ye, hiçbir ek ücret ödemeden faydalanabileceğiniz bu özelliklere göz atalım.

  1. Üyelere Özel İndirimler: Prime üyeleri, Amazon’un kişiselleştirilmiş fırsatlar ve en iyi markalarda indirimler sunduğu, her yıl tekrarlanan Prime Day gibi indirim kampanyalarından ayrıcalıklı olarak faydalanabiliyor. Aynı zamanda Amazon.com.tr’deki seçili ürünlerde en iyi fiyatlar, sadece Prime üyelerine özel günün fırsatlarında sunuluyor. Çok Al & Az Öde ile seçili ürünlerde Prime üyelerine özel 500TL ve üzeri alışverişlerinde %10 ek indirim, adet veya tutar limiti olmadan sunuluyor.
  2. Prime ile Bedava ve Hızlı Kargo Ayrıcalığı: Prime üyeleri, Prime işaretli tüm Türkiye içi alışverişlerinde, herhangi bir sipariş limiti olmadan ücretsiz ve hızlı teslimattan yararlanabiliyor. İstanbul, Ankara, Bursa ve Kocaeli’ndeki Prime üyeleri, öğlen 12’ye kadar verdikleri Prime işaretli ürünleri aynı gün, Türkiye’nin 27 şehrindeki üyeler ise, akşam 17’ye kadar verdikleri siparişleri ertesi gün ücretsiz teslimat ile alabiliyor. Aynı zamanda, Amazon.com.tr’de 600 bini aşkın ürün, Prime üyelerine ücretsiz ertesi gün teslimat ile ulaştırılıyor.
  3. Randevulu Teslimat: Tüm bedava ve hızlı gönderim seçeneklerine ek olarak Prime üyeleri, seçili ürünlerdeki siparişlerini seçtikleri günde ve saat aralığında teslim alabilecekleri randevulu teslimat hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor.
  4. Prime Video: Tüm Prime üyeleri, Prime Video ile herhangi bir ek ücret ödemeden, “Fallout”, “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzüğü”, “Oppenheimer”, “Bihter”, “Rüyanda Görürsün”, “Undone” ve “Kendi Yolumda” gibi, aralarında Amazon Orijinals içeriklerinin de bulunduğu ödüllü film ve dizilere sınırsız erişim sağlayabiliyor.
  5. Prime Gaming: Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri, her ay aralarında Fallout 3: Game of the Year Edition, Lego Star Wars III: The Clone Wars, Tomb Raider: Game of the Year edition gibi ücretsiz oyunların yani sıra, aralarında EAFC 24, UFC 5, Overwatch 2, Apex Legends, F1 23, Pokemon GO, Call of Duty: Modern Warfare III ve Battlefield 2042’nin de bulunduğu dünyaca ünlü birçok oyunda oyuniçi ayrıcalıklarından, hiçbir ek ücret ödemeden faydalanabiliyorlar. Aynı zamanda, Twitch.tv üzerinden en sevdikleri yayıncılarını desteklemek ve kanala özel avantajların kilidini açmak için her ay bir Twitch kanal aboneliği kullanabiliyor.

Amazon Prime ile ilgili detaylı bilgi almak, üyeliğinizi başlatmak veya 30 günlük ücretsiz deneme süresinden faydalanmak için; Amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edebilirsiniz.

Reklam / Advertorial

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.