Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Sincan Belediyesi Yaz Aylarında İlçeyi Çiçeklerle Donattı

Sincan Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışmalarıyla binlerce çiçeği toprakla buluşturarak ilçeyi çiçeklerle donattı. Çiçekler, Sincan’ın güzelliğine hoş kokuları ve görsellikleriyle güzellik katıyor.

Sincan Belediyesi Yaz Aylarında İlçeyi Çiçeklerle Donattı
24 Haziran 2024 13:13
52

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Sincan Belediyesi ilçeyi çiçeklerle donattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışmaları ile binlerce çiçek toprakla buluştu. Çiçekler hoş kokuları ve görsellikleriyle Sincan’ın güzelliğine güzellik katıyor.

Sincan’ın estetiği için birçok çalışma yürüten Sincan Belediyesi yeşil alanlarda vatandaşın huzur içinde zamanını geçirebilmesi için çalışıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz aylarının gelmesi ile Sincan genelindeki meydan, cadde, refüj, kavşak ve parkları mevsimlik çiçeklerle donattı.

Sincan Belediyesi kendi bitkisini yetiştiriyor

Sera Park ve Harikalar Diyarı’nda yer alan seralarda yetiştirilen bitkiler; temizlik çalışmalarının ardından ekiplerin titiz çalışmaları ile toprakla buluştu. Rengarenk güller, sarı ve turuncu renkli kadife çiçekleri ve çeşitli türdeki bitkiler; hoş kokuları, canlı ve parlak görüntüleri ile Sincan’ı adeta çiçek bahçesine dönüştürüyor. Yaz sıcağından bunalıp park ve bahçelere akın eden vatandaşlar çiçekler arasında keyifli anlar yaşayabiliyor.

Sincan Belediyesi seralarında meyve ve sebze fidanları, güller, çam türleri, salon bitkileri, çalı türleri ile lavanta, kekik, biberiye gibi çok sayıda bitki ve fidan çeşidi bulunuyor. Yetiştirilen bitkiler hem şehrin peyzaj çalışmalarında kullanılıyor hem de vatandaşlar satın alabiliyor. – ANKARA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.