Dolar 32,6431
Euro 35,3323
Altın 2.474,08
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Küresel kriz onları da vurdu! Alman bisiklet devi iflasın eşiğinde

Küresel ekonomik kriz, Almanya’nın bisiklet devi Llobe’u da etkiledi. Kuzey Ren-Vestfalya’nın Niederküchten kentinde faaliyet gösteren firma, iflas başvurusunda bulundu.

Küresel kriz onları da vurdu! Alman bisiklet devi iflasın eşiğinde
24 Haziran 2024 09:56
28

Küresel ekonomik kriz, Almanya’nın bisiklet devi Llobe’u da etkiledi. Kuzey Ren-Vestfalya’nın Niederküchten kentinde faaliyet gösteren firma, iflas başvurusunda bulundu. Hesaplı e-bisiklet modelleriyle tanınan Llobe, ürünlerini yapı marketleri ve indirim marketlerinde satıyordu.

Kuzey Ren-Vestfalya’nın Niederküchten kentinde faaliyet gösteren Almanya’nın bisiklet devi Llobe iflasını istedi. Hesaplı e-bisiklet modelleriyle bilinen dev markanın iflasını istemesi sektörde şok etkisi yaptı. Firmanın bisikletleri Hagebaumarkt gibi yapı marketlerinde satılıyordu.

DÜŞÜK FİYATLARIYLA TANINIYORDU

Özellikle uygun fiyatlı e-bisikletleri ile tanınan Llobe’in bazı modelleri 1.000 euronun altında satın alınabiliyordu.

Şirket, Lidl ve Aldi gibi indirim marketlerine tedarik sağlıyor ve Hagebaumarkt gibi yapı marketlerinde ürünlerini bulunduruyordu.

Bu nedenle, e-bisikletleri özellikle yeni kullanıcılar arasında oldukça popülerdi.

Ayrıca, yakın zamanda e-bisiklet üreticileri VanMoof ve Prophete de iflas başvurusunda bulunmuş ancak her iki şirkette devralma yoluyla iflastan kurtarılmıştı.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.