Dolar 32,6403
Euro 35,3175
Altın 2.474,00
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Kanser Hastası Genç Anısına Dostluk Turnuvası Düzenlendi

Karadeniz Ereğli’de kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Taner Oktay anısına düzenlenen dostluk turnuvasında Kocaalispor Gençlik Takımı şampiyon oldu. Şampiyon takıma, kupanın yanı sıra bir koyun da hediye edildi.

Kanser Hastası Genç Anısına Dostluk Turnuvası Düzenlendi
24 Haziran 2024 13:29
28

Karadeniz Ereğli’de, 2019 yılında kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 20 yaşında hayatını kaybeden Taner Oktay anısına dostluk turnuvası düzenlendi. Turnuvanın şampiyonu olan Kocaalispor Gençlik Takımının oyuncularına, kupanın yanı sıra ödül olarak bir de koyun hediye edildi.

İlçeye bağlı Kocaali Mahallesi’nde düzenlenen turnuvada altı takım kıyasıya mücadele etti. Final müsabakasında Kocaaalispor Gençlik takımı, Pençes Spor takımını 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyon takıma, şampiyonluk kupasının yanı sıra ödül olarak bir koyun hediye edildi. Turnuvada ikinci ve üçüncü olan takımlara da ödülleri takdim edildi. Kocaaalispor oyuncuları, şampiyonluk kupasını ve ödül olarak aldıkları koyun ile birlikte fotoğraf çektirdi. Şampiyonluk coşkusunu yöreye ait Kaptaş şarkısı eşliğinde oynayarak kutladılar.

Kocaali Mahalle Muhtarı Murat Uslu, turnuva hakkında yaptığı açıklamada, “Taner Oktay adına dostluk ve kardeşlik turnuvası düzenledik. Turnuva çok güzel geçti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ödül olarak şampiyon takıma koyun verildi. Artık ödülü nasıl değerlendirirler kendileri bilir” dedi.

Kocaali Mahallesi Takımı kaptanı Emrullah Uslu ise duygularını, “Köyüme, takımıma armağan olsun. Daha nicesi halkımız, köyümüz için. Ödülümüz olan koyuna biraz daha bakacağız” sözleriyle ifade etti. – ZONGULDAK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.