Dolar 32,5548
Euro 34,9726
Altın 2.438,98
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 29°C
Cts 31°C

CHP Heyeti Diyarbakır ve Mardin’de Taziye Ziyaretlerinde Bulundu

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’dan oluşan CHP heyeti, Diyarbakır’dan sonra Mardin’de de taziye ziyaretlerinde bulundu.

CHP Heyeti Diyarbakır ve Mardin’de Taziye Ziyaretlerinde Bulundu
24 Haziran 2024 17:25
23

(ANKARA) – CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’dan oluşan CHP heyeti, Diyarbakır’dan sonra Mardin’de de taziye ziyaretlerinde bulundu.

Sabah saatlerinde Diyarbakır’da yangında can ve mal kaybının olduğu köylerde yurttaşlarla bir araya gelen CHP heyeti öğleden sonra Mardin’e geçti. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan Yücabağ köyünde acılı ailelere baş sağlığı diledi.

DEM Parti Mardin Milletvekilleri Saliha Aydeniz ve Beritan Güneş Altın’ın karşıladığı CHP heyeti Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Yücebağ Mahallesi’nde kurulan çadırlarda yurttaşlara taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye çadırında acılı ailelere seslenen CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır: “Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin, sabır diliyorum” dedi.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise “Milletvekillerimizle baş sağlığı dilemeye geldik. Allah sabır versin. Allah sabrınızı arttırsın, inşallah bir daha yaşanmaz. Genel Başkanımız Özgür Özel ‘in de sizlere selamları var” ifadelerini kullandı.

Yücebağ Mahallesi sakinleri ise  CHP’li Başarır’a Kürtçe olarak Mazıdağ ilçesinin yangın öncesinde ve sonrasındaki eksikliklerini aktardı.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.