Dolar 32,6431
Euro 35,3323
Altın 2.474,08
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Şanlıurfa’da 30 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi

Ekipler tarafından durdurulan araçta yapılan aramada 30 kilo metamfetamin ele geçirilirken, son 4 yılın en yüksek uyuşturucu madde miktarı olduğu belirlendi.

Şanlıurfa’da 30 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
23 Haziran 2024 16:22
34

İHA

Güvenlik güçleri uyuşturucu ile mücadeleye kararlılıkla devam ediyor.

Yurt genelinde düzenlenen operasyonlarla zehir tacirleri tek tek yakalanırken, ele geçirilen uyuşturucu maddeler imha ediliyor.

30 kilo metamfetamin ele geçirildi

Son olarak Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları bir araçta arama yaptı. Yapılan aramada 30 kilo 650 gram metamfetamin ele geçirildi.

Son 4 yılın en yüksek uyuşturucu miktarı ele geçirildi

Bu rakamın son 4 yılda tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu ifade edildi. Metamfetaminle birlikte 1 kilo 400 gram skunk maddesinin de ele geçirildiği açıklandı.

Operasyon görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, narkotik polislerini tebrik ederek başarılar diledi.

“Uyuşturucu ile mücadelemiz güçlenerek sürecektir”

Uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaların kesintisiz olarak devam ettiğini söyleyen Vali Şıldak, “Emniyet ve jandarma narkotik birimlerimiz, istihbarat birimlerinin de desteğini alarak il merkezinde ve ilçelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Konuyu bizzat takip ediyorum. Bu kapsamda bayram tatili içerisinde son yılların en yüksek miktara sahip metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ile mücadelemiz güçlenerek sürecektir.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.