Dolar 32,6201
Euro 35,3588
Altın 2.473,89
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

iPhone 16 kılıf tasarımı sızdırıldı: Detayları ortaya çıktı!

iPhone 16 kılıf tasarımı sızdırıldı ve yeni tasarım detayları ortaya çıktı. 2024’te çıkacak iPhone 16’nın tasarımına gelin bir bakalım.

iPhone 16 kılıf tasarımı sızdırıldı: Detayları ortaya çıktı!
23 Haziran 2024 20:07
72

iOS 18 güncellemesi hakkında her şeyi duyduktan sonra, şimdi dikkatlerimizi donanıma çevirme zamanı geldi. 2024’te piyasaya çıkması beklenen iPhone 16’nın tasarımı, bir kılıf kalıbı aracılığıyla tekrar sızdırıldı. Sosyal medyada paylaşılan kısa bir video, bu yeni tasarım hakkında bazı ipuçları veriyor ve iPhone 16 kılıf tasarımına dair önemli detaylar ortaya çıkıyor.

iPhone 16 kılıf tasarımı sızdırıldı

Sosyal medyada @UniverseIce tarafından paylaşılan ve güvenilir kaynaklardan biri olarak bilinen bir video, iPhone 16 veya iPhone 16 Plus için olduğu düşünülen bir kılıf kalıbını gösteriyor. Videoda görülen kılıf kalıbı, önceki sızıntılarla büyük ölçüde uyumlu görünüyor ve Apple’ın yeni amiral gemisi hakkında daha fazla bilgi sağlıyor.

iPhone 16 Plus’ın ekran boyutu hala tartışma konusu olsa da, bu yıl her iPhone modelinin ekran boyutunda değişiklikler olabileceği konuşuluyor. iPhone 16 Pro Max modelinin ekranının 6.9 inç büyüklüğe ulaşabileceği bile söyleniyor. Kılıf kalıbında görülen dikey kamera hizalaması, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus‘taki çapraz düzenlemeden farklılık gösteriyor. Bu yeni düzenleme, yeni modellerin mekansal fotoğraf ve video kaydetme yeteneğini artırmak için tasarlanmış olabilir.

Kılıf kalıbında görülen bir diğer önemli detay ise, tüm iPhone 16 modellerine gelmesi beklenen yeni Yakalama düğmesi için ayrılan alan. Söylentilere göre, bu yeni düğme kullanıcıların fotoğraf ve video çekiminde daha fazla kontrol sahibi olmalarını sağlayacak. Apple’ın bu yenilikle kullanıcı deneyimini daha da artırmayı hedeflediği anlaşılıyor. Eylül ayında iOS 18 ve Apple Intelligence ile birlikte piyasaya sürülmesi beklenen dört yeni iPhone modeliyle ilgili söylentiler ve sızıntılar, lansmana kadar devam edecek gibi görünüyor. iPhone 16 kılıf tasarımına dair ortaya çıkan bu yeni detayların resmi olmayabileceğini de hatırlatalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.