Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Forvete son aday Depay

İspanyol basını, Fenerbahçe’nin Atletico Madrid’le sözleşmesi sona erecek olan Hollandalı yıldız futbolcu Memphis Depay’ı kadrosuna katmak istediğini okurlarına duyurdu.

Forvete son aday Depay
23 Haziran 2024 09:56
46

Transfer çalışmalarım sürdüren Fenerbahçe, forvet arayışlarını hızlandırdı.

Sarı-lacivertli takımın, Atletico Madrid ile sözleşmesi sona erecek olan Memphis Depay’ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

İspanyol basınından Todo Fichajes’in haberine göre; Atletico, mukavelesi 30 Haziran’da bitecek olan Depay’a yeni sözleşme önermeyecek.

Bonservisini eline alacak yıldız futbolcunun transferi için devreye girecek kulübün ise Jose Mourinho’nun teknik direktörlüğünde iddialı bir kadro hazırlamaya çalışan Fenerbahçe olduğu ifade edildi.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 30 yaşındaki Hollandalı golcü, geçen sezon 33 maçta 9 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçe’nin yine Atletico Madrid’den İspanyol golcü Alvaro Morata’yı da gelecek sezon için kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Sarı-lacivertlilerin İtalya Ligi Serie A’da Fiorentina forması giyen 27 yaşındaki Angolalı yıldız M’Bala Nzola’yı listesine eklediği iddia edildi.

Geçen sezon 33 maçta 3 gol atarken takım arkadaşlarına da 3 asist kaydeden futbolcuya 8 milyon euro değer biçiliyor. Oyuncu, yedek forvet olarak düşünülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.