Dolar 32,5468
Euro 35,3024
Altın 2.466,68
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Düzce’de sıcağa dayanamayan mahalleliden havuz fikri

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin ardından, serinlemek isteyen mahalle sakinleri bahçeye bin 500 liraya 4 kişilik havuz yaptı.

Düzce’de sıcağa dayanamayan mahalleliden havuz fikri
23 Haziran 2024 14:22
29

İHA

Düzce’de sıcak havadan bunalan vatandaşlar, serinlemek için çeşitli yöntemler bulmaya devam ediyor.

Aziziye Mahallesi sakinleri sokak arasında tahta, halı ve naylon kullanarak bin 500 liraya 4 kişinin rahatlıkla girip yüzebileceği havuz yaptı.

“Aynı anda 4-5 kişi yüzebiliyor”

Denizde boğulma olaylarının sıklıkla duyulması sebebiyle böyle bir şey yaptıklarını vurgulayan Bülent Oylu, “Can sıkıntısı ile hava sıcaklığı birleşince böyle bir şey yaptık. Tahtaları aldık, etrafını kapattık. Altına halı koyduk, daha sonra branda koyduk.

Burada 4-5 kişi aynı anda yüzebilir. Toprağın suyu çekmemesi için branda koyduk. Onun üzerine de ayaklarımız veya kafamız yaralanmaması için halı koyduk” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.