Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Pts 32°C
Sal 31°C
Çar 29°C
Per 29°C

Beyşehir’de tekne alabora öldü: Baba öldü, kızları bir gün sonra kurtarıldı

Konya’da Beyşehir Gölü’nde alabora olan teknedeki Yakup Kılıç (36) yaşamını yitirdi, Dudu A. ile kızları A.A. (12) ve E.A (8) ise bir gün sonra kurtarıldı.

Beyşehir’de tekne alabora öldü: Baba öldü, kızları bir gün sonra kurtarıldı
23 Haziran 2024 15:57
38

İnşaat sektörüyle uğraşan Yakup Kılıç, beraberinde Dudu A. ve onun çocuklarıyla birlikte cuma günü Beyşehir Gölü’nün kıyısındaki Kuşluca Mahallesi’ne geldi. Aracını burada park eden Kılıç, daha sonra teknesiyle göldeki Aygır Adası’na geçti. Saat 10.00 sıralarında geri dönmek isterken 4 kişinin içinde bulunduğu tekne, alabora oldu. Çocuklar giydikleri can yelekleri sayesinde su yüzeyinde kalırken, anneleri ise onlara tutundu. Yakup Kılıç ise suda kayboldu.

Aileler cumartesi günü saat 01.00 sıralarında kayıp başvurusunda bulununca, yapılan arama çalışmasında Kılıç’ın aracı gölün kıyısında bulundu. Jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri, gölde arama çalışması başlattı. Dün çalışma sonucu Dudu A. ve 2 kızı kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Kılıç’ın bulunması için bugün askeri helikopter çağrıldı. Helikopterden alınan görüntüler sayesinde saat 13.00 sıralarında Kılıç’ın cansız bedenine ulaşıldı. Yahya Kılıç’ın cesedi otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.