Dolar 32,7177
Euro 35,4190
Altın 2.503,08
BİST 10.824,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

TRANSFER HABERİ: Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe’den ayrılıyor! O takıma ‘tamam’ dedi

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, yaz transfer döneminde takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Kariyerini Avrupa’da sürdürme kararı alan A Milli oyuncunun yeni adresi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Birçok önemli kulübü peşine takan genç futbolcu, o takıma ‘tamam’ dedi. İşte detaylar ve Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedeli…

TRANSFER HABERİ: Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe’den ayrılıyor! O takıma ‘tamam’ dedi
22 Haziran 2024 11:37
22

Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho’yu getiren ve yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Fenerbahçe’de gözler Ferdi Kadıoğlu’nun geleceğine çevrildi.

Performansıyla Avrupa devlerini peşine takan A Milli yıldız, transferin gözdesi konumunda yer alıyor.

Fenerbahçe’deki son durumu merak konusu olan Ferdi Kadıoğlu’nun transferinde işler ciddiye bindi.

BORUSSIA DORTMUND ÇOK İSTİYOR!
Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, uzun süredir yıldız futbolcunun peşinde. Teknik direktörlüğe Nuri Şahin’in gelmesiyle birlikte girişimler hızlandı.

Transferi bitirmek isteyen Dortmund yetkilileri, Fenerbahçe yönetimiyle resmi temaslarını sürdürüyor.

DORTMUND FERDİ’YLE GÖRÜŞTÜ!
Fenerbahçe’nin astronomik bir teklif gelmezse göndermeyi düşünmediği başarılı futbolcu, Borussia Dortmund’la görüşme gerçekleştirdi.

FERDİ ‘TAMAM’ DEDİ!
24 yaşındaki oyuncu, kulübünün menfaatleri sağlanırsa Alman ekibine sıcak baktığını bildirdi.

Ferdi, Alman ekibine ‘Fenerbahçe’yle anlaşırsanız gelebilirim’ yanıtı verdi.

30 MİLYON EURO BONSERVİS
Premier Lig ve İtalya Serie A’dan talipleri bulunan Ferdi’nin 30 milyon euro civarında bir teklif gelirse satışına onay çıkabilir.

24 yaşındaki futbolcu, sol bek, sağ bek ve merkez orta sahada oynayabiliyor.

Geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe’nin en istikrarlı oyuncusu olan Ferdi Kadıoğlu, 37 Süper Lig maçında 1 gol ve 4 asistlik katkı verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.