Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Bayram dönüşünde denetimler arttırıldı

Edirne’de Kurban Bayramı tatili sonrası dönüş yolunda oluşabilecek yoğunluğa karşı denetimler artırıldı. Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, TEM Otoyol girişinde araçları tek tek durdurarak denetim yaptı. Sürücüler trafik kurallarına uyum ve dikkatli gitmeleri yönünde uyarıldı. Ayrıca, alınan önlemler çerçevesinde sürücülerin hız sınırına uyup uymadığı da kontrol ediliyor.

Bayram dönüşünde denetimler arttırıldı
22 Haziran 2024 16:27
40

Bayram bitti, dönüş telaşı başladı, denetimler arttırıldı

Edirne’de yollarda oluşabilecek yoğunluğa karşı denetimler arttırıldı

EDİRNE – Edirne’de Kurban Bayramı tatili sonrası dönüş yolunda oluşacak yoğunluğa karşı denetimler artırıldı.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini değerlendirerek memleketlerine ve tatil beldelerine giden vatandaşların dönüş yolculukları başladı. Yollarda oluşabilecek yoğunluğa karşı tedbir alan Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, TEM Otoyol girişinde araçları tek tek durdurarak denetim yaptı.

Denetimlerde, sürücüler trafik kurallarına uyum ve dikkatli gitmeleri yönünde uyarıldı. Özellikle emniyet kemeri takmanın önemine değinen ekipler, kemer takmayan sürücüleri de uyardı.

Jandarma ekipleri, denetimde plaka okuma ve yüz tanıma sistemi de kullandı. Genel Bilgi Toplama ve ehliyet kontrolleri gerçekleştirildi.

Denetimlerde ayrıca, alınan önlemler çerçevesinde sürücülerin hız sınırına uyup uymadığı da kontrol ediliyor.

Ailesi ile birlikte Edirne’ye gezmeye gelen Hasan Tokalay, “Kurallara uyuyoruz. Kontroller de güzel, seviyoruz. En azından insanlar iyi yolculuk yapar. Herkese trafik kurallara uymasını tavsiye ediyorum” dedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.