Dolar 32,6201
Euro 35,3588
Altın 2.473,89
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Yeni Fallout oyunu ne zaman gelecek?

Bethesda Game Studios direktörü Todd Howard, bir sonraki tek oyunculu Fallout oyununun ne zaman geleceği hakkında konuştu.

Yeni Fallout oyunu ne zaman gelecek?
21 Haziran 2024 11:36
49

Bethesda Game Studios direktörü Todd Howard, Fallout hayranlarının yeni bir oyun için sabırlı olmaları gerektiğini söyledi. MrMattyPlays YouTube kanalı tarafından paylaşıldığı üzere, kısa bir süre önce yapılan bir röportajda Howard’a popüler kıyamet sonrası serinin geleceği soruldu.

Howard, Amazon Prime Video’nun dizisi sayesinde Fallout’un popülerliğinin daha önce olmadığı kadar arttığını kabul ederken, Bethesda’nın yeni bir oyun çıkarmak için acele etmediğini söyledi. Howard, “Fallout 76’da yapmakta olduğumuzdan farklı şeyler çıkarmaya şimdilik ihtiyaç duymuyoruz” dedi.

Howard, yeni tür bir ‘ana hat’ tek oyunculu oyun talebinin farkında olduğunu söylerken, bu tür oyunların geliştirilmesinin çok zaman ve özen gerektirdiğini belirtti. Bethesda, prodüksiyonu hızlandırmak yerine işi doğru yapmak ve serideki her yeni üyenin “anlamlı bir an” gibi hissettirmesini istiyor: “Bu konuda acele etmemiz gerektiğini düşünmüyoruz. Şu anda Fallout TV dizisi, seri ve hikaye anlatımı açısından belirli bir boşluğu dolduruyor. Yeni bir tür ‘ana hat’ tek oyunculu oyun arzusunu tamamen anlıyorum, ancak bu şeyler zaman alıyor. İnsanların bazı şeyleri kaçırmasının da kötü olduğunu düşünmüyorum. Biz sadece işi doğru yapmak istiyoruz ve ister Elder Scrolls, ister Fallout, ister şimdi Starfield olsun, bir seride yaptığımız her şeyin, bu serileri bizim kadar seven herkes için anlamlı anlar haline geldiğinden emin olmak istiyoruz.

Serinin en son sunulan tek oyunculu oyunu 2015’te çıkan Fallout 4’tü. Üzerinden neredeyse on yıl geçmesine rağmen Howard, gelecek oyunları aceleye getirmemenin daha iyi olduğuna inanıyor: “İnsanların bir şeyleri kaçırmasının kötü olduğunu düşünmüyorum.

Bethesda şu anda Fallout 4 ve Starfield’ı güncellemekle meşgul. Starfield için Shattered Space adlı bir genişletme paketi bu yılın sonlarında çıkacak, Fallout 4’ün yeni nesil güncellemesi ise Nisan ayında yayınlanarak yeni nesil özellikler ve bazı Creation Club görevlerini oyuna getirdi.

Bethesda, dizinin tanıtımına yardımcı olmak için geçtiğimiz ay Fallout serisinin fiyatlarını geçici olarak düşürdü. Oyunlar iyi bir satış yakalarken, Steam’de eş zamanlı oyuncu sayısında da büyük bir artış görüldü. Ayrıca Prime Video’nun dizisinin ikinci sezonuyla geri döneceği de doğrulandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.